https://kolorline.hu/Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület várja a szép, virágos, növényekkel gazdag fotókat a kazincbarcikai erkélyekről, ablakokról, előkertekről, lépcsőházkörnyékekről, udvarokról, mellyel az itt élők megmutathatják, milyen sok kazincbarcikai városszépítő fáradozik környezetének szépítésén.

Az idén 55 éves Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület 2024. évre is meghirdeti a „Tiszta, virágos” városszépítő mozgalmát, melyben Kazincbarcika lakosságát, intézményeit kérik fel, hogy mutassák meg és küldjék el az idei, szép, virágos ablakaikról, erkélyeikről, lépcsőházaikról,  kertjeikről készült fotóikat. Az első 3 legszebbet 20-15-10 ezer Ft értékű vásárlási utalvánnyal, egyéb különdíjakkal és minden résztvevőt Városszépítő Elismeréssel jutalmaznak.

Kategóriák

⇒ erkély, ablak 
⇒ lépcsőház és környéke 
⇒ családi ház, kert
⇒ intézmény

A fotókat e-mailben várják, a beküldő nevének, telefonszámának, valamint a fotón látható részlet pontos címének megjelölésével.

Minden beérkezett nevezés fotói a KVSZE Facebook-oldalán jelennek meg, melyek közül az első 3 legszebbet szakmai zsűri fogja kiválasztani.

Közönségdíj

Aki kategóriájában a legtöbb kedvelést kapja az egyesület Facebook-oldalán, azt ajándékutalvánnyal jutalmazzák.

E-mail-cím: barcikaivarosszepitok@gmail.com 
Beküldési határidő: 2024. szeptember 20.
Jubileumi díjátadás helyszíne: Mezey István Művészeti Központ
Időpontja: 2024. október 15., 16:00 


Ezen program lesz a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület megalakulásának 55. évfordulója alkalmából tartott ünnepség is zenés-táncos műsorral, az 55 év legszebb pillanatairól történő megemlékezéssel, születésnapi tortával és tombolával.

Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel vár a KVSZE vezetősége.

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk