https://kolorline.hu/Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A közimádatnak örvendő vízijáték-show fokozatosan megy csak téli álomra. November 1-jéig pénteken és szombaton esténként még tovább élvezhetőek fényei, valamint idén interaktívan felfokozott zenei repertoárja.

Nem kérdés, a színes-zenés vízijáték-show kincse Kolorcitynek. Ha létezne „Kazincbarcikum", biztosan a legelsők között választanák annak. Idén nyáron a városlakók bele is szólhattak a működésébe. Szitka Péter polgármester gyakorlatilag kívánságműsort hirdetett, és bárki kérhetett egy új számot a vízijáték-show-tól. A leggyakrabban igényelt dalok közül 4 bekerült az állandó lejátszási listába Kolorcity ragyogó dallamos estéinek új éterkitöltőjeként, mannaként a füleknek. 

A sajókazai Kun Józsefné még az indulás idején kereste fel unokáival a vízijáték-show-t, de ennek emlékét máig őrzi. 

„Jól éreztem magam az unokáimmal amikor ott voltunk, és nagyon kellemes volt. Teljesen el voltam ájulva tőle” — idézte fel a szomszéd település látogatója.

Megkérdeztünk másokat is. Kapott Elemérné is csodálatosan szépnek tartja a vízijáték-show-t, melyet szerinte nagyon ritkán lehet más városokban látni.

„Elég sok látogatója van, a fiatalabb és az idősebb korosztályból is. Ez korábban nagyon hiányzott a városból” — foglalta össze véleményét a nyilatkozó.

A látványosság 2024-ben november 1-jéig üzemel. A téli leállásig pénteken és szombaton esténként lehet még gyönyörködni a zenés vizes fényjátékban a Fő téren.

További híreink

Toboroz a KBSC — fociedzések ovisoknak

Dátum: 2024. szept 26. 19:00

Ismét toboroz a KBSC. A futballedzők korábban már tartottak toborzást, akkor több mint 40 óvodás csatlakozott az edzésekhez. Mivel még sok az érdeklődő, így a sportcentrum október 3-án újabb toborzást tart, és arra biztatják a gyerekeket, hogy jöjjenek el és csatlakozzanak hozzájuk.

Áramszünet

Dátum: 2024. szept 25. 12:00

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez. A cikkben részletezett időpontokban és helyszíneken Kazincbarcika néhány utcájában szünetelni fog a szolgáltatás.

Kolorcity Kazincbarcika - PSE — VS Dunakeszi 5-8

Dátum: 2024. szept 25. 09:12

Első hazai mérkőzését játszotta hétfőn a Kolorcity Kazincbarcika - PSE a férfi futsal NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában. A parasznyai csapat a Dunakeszit fogadta a Kazinczy Ferenc Sportcsarnokban, de ezúttal nem sikerült pontot begyűjteni az összecsapáson.

Csőtörés a Jószerencsét úton

Dátum: 2024. szept 25. 08:17

Az ÉRV Zrt. tájékoztatása szerint a csőtörés jelenleg nem okoz vízhiányt, de a forgalom részlegesen akadályoztatva van a Jószerencsét úton. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

KolorTV élőben

Programajánló

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Gyalog- és biciklitúra

Kazincbarcika

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk