https://kolorline.hu/Közmeghallgatás

Közmeghallgatás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 4-én közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatalban. A kérdések és javaslatok már benyújthatóak a cikkben megjelölt módon.

Ismét közmeghallgatás lesz Kazincbarcikán. Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 4-én (szerdán) 09:00 órától várja a lakosságot és a szervezeteket a Fő tér 4. szám alatt található Polgármesteri Hivatalban.

A közmeghallgatáson a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek. Egyedi hatósági ügyekben nem adható szó. A kérdéseket és javaslatokat témamegjelöléssel az alábbiak szerint lehet benyújtani:

Írásban — dr. Szuromi Krisztina jegyző részére megküldött elektronikus levél formájában a konkrét téma, kérdés megjelölésével, a hivatal@kazincbarcika.hu e-mail-címen
Határidő: 2024. november 27.

Személyesen — a Polgármesteri Hivatalban (Kazincbarcika, Fő tér 4.) ügyfélfogadási időben.
Határidő: 2024. november 27., 15:00 óra.


A hozzászólások megadása a kérdések, javaslatok benyújtásának, illetve a hozzászólásra jelentkezések sorrendjében történik.

További híreink

Aláírták a támogatásról szóló dokumentumot a KolorFund nyertes pályázói

Dátum: 2024. okt 27. 11:25

Ünnepélyesen is aláírták szerződéseiket az idei KolorFund nyertes pályázói. A helyi mikro- és kisvállalkozásokat támogató pályázati alapot több mint 10 évvel előtt hívta életre Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az innovatív ötletet néhány évnyi szünet után tavaly hirdette meg újra a városvezetés, és olyan sikeres volt a vállalkozások körében, hogy 2024-ben újra kiírták.

Őszi városkertészi munkák — avartalanítás, fa-, cserje- és virágültetés

Dátum: 2024. okt 26. 18:00

Az őszi időszak beköszöntével aktívan dolgoznak a város zöldfelületeinek rendbetételén a Barcika Park Kft. munkatársai. Az örökös cél maradt, ami eddig is volt, hogy a városlakók minél szebb és élhetőbb környezetben tölthessék mindennapjaikat. Molnár Pétertől, a város főkertésze foglalta össze a Kolorline-nak, hogy mi mindennel kívánják ezt elérni, és hogyan készülnek a jövő évi zöld szezonokra.

Dupla ünneplés a Deák Ferenc iskola 70. születésnapján

Dátum: 2024. okt 26. 12:21

Kétféleképpen is méltón ünnepelte a Kazincbarcikával egykorú Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola a 70. születésnapját. Az intézményben október 25-én helytörténeti kiállítást nyílt, és egy markánsan kreatív szobrot is felavattak az iskola udvarán.

Forgalmirend-változás a temetőnél

Dátum: 2024. okt 24. 17:20

A közelgő mindenszentek és halottak napja miatt október 25-től (péntektől) változik a kazincbarcikai temetőnél a forgalmi rend. Az arra közlekedők a szabályok betartásával, óvatosan közlekedjenek.

KolorTV élőben

Programajánló

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk