Kazincbarcika

Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Dátum: 2024. febr 29. 07:07

Új munkatársakat keres a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet. Azokat az érettségizett fiatalokat várják, akiket vonz az egyenruha, szívesen vállalnának közterületi szolgálatot és szeretnék megtanulni a szakma sokrétű ismereteit is.

Isten éltesse a kazincbarcikai Ilona nénit!

Dátum: 2024. febr 28. 17:00

Kerek évfordulót, 90. születésnapját ünnepelte Kazincbarcikán Éles Gáborné Ilona néni. A neves alkalomból pedig nemcsak férje köszöntötte fel, hanem városunk nevében Klimon István alpolgármester és Bukó Géza önkormányzati képviselő is.

Az útfelújítás a Tóth Árpád úton folytatódik

Dátum: 2024. febr 28. 14:13

A „Belterületi utak felújítása” című projekt során többek (négyek) között a Tóth Árpád út aszfaltcseréje is kiemelt feladat. Az építési területet február végén táblázták ki, a munkakezdés folyamatban van.

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadás-sorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFund eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

Felhőtlen farsangi mulatozás a Kincsem Napköziben

Dátum: 2024. febr 25. 16:00

Farsangi mulatságot rendezett a gondozottaknak és a szülőknek a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Kincsem Napközije. A jelmezes bulin bohócok is szórakoztatták a résztvevőket, akik nagy örömmel ünnepelték a telet elűző farsangot.

Közös lépésekre van szükség – Klímaalkalmazkodás Kazincbarcikán is

Dátum: 2024. febr 25. 12:14

Az önkormányzatok szerepe a klímaalkalmazkodásban. Ez volt a címe annak az interaktív workshopnak, amelyet a Mezey István Művészeti Központban rendeztek meg. Számos területen együttműködhetnek az önkormányzatok, a cégek és a szakemberek. Például a növények öntözése is megoldható úgy, hogy az környezettudatos legyen. Kazincbarcika városa ebben a BorsodChemmel közösen mutat fel követendő, jó gyakorlatokat.

Így ünnepelte a 70. városi évét Kazincbarcika

Dátum: 2024. febr 24. 13:46

Felkapott fiatal fellépők fanatikusait felvillanyozva, Lil Frakk és Dzsúdló koncerttel indult a Kazincbarcika nyilvános születésnapját ünneplő népes Fő téri buli pénteken este. A két koncertet tarka tűzijáték tette még színesebbé Kolorcityben.

Szülinapi kihívó!

Dátum: 2024. febr 23. 07:32

Péntek este a Fő téren duplát koncertezik és tüzet játszik a város! Gyertek mindnyájan, ünnepeljük együtt Kazincbarcika születésnapját, mutassuk meg, hogy ünneplésben és vigadásban is létezik összefogás és közösség.

Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Dátum: 2024. febr 22. 22:13

Márciusban Budapesten, a Hungexpo területén mutatkozik be a Ferrari szerint is legnagyobb olyan magángyűjtemény, amelyben ikonikus mezek, pólók és dzsekik is megtalálhatóak. Ezekből a darabokból legutóbb Kazincbarcikán rendeztek kiállítást.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk