Kazincbarcika

Zavartalanul működnek az oktatási intézmények

Dátum: 2021. febr 04. 11:36

Továbbra is szigorú szabályok és protokollok alapján zajlik a napi oktató, nevelő munka a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Tagintézményeiben, valamint az általános iskolákban. Jelenleg egy intézményben sincs koronavírussal fertőzött dolgozó és az osztályok, valamint a csoportok is szinte maximális létszámmal működnek.

Érvénytelenné válhat a tajszám, ha sokkal tartozik

Dátum: 2021. febr 04. 10:11

Kinek és mit kell tennie, hogy tajszáma érvényes maradjon?

Tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2021. febr 03. 10:14

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2021. február 4-én (csütörtökön) 8.00-14.00 óra között a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai fakivágást végeznek, emiatt a Szabó Ervin út teljes szakaszán – az Építők útja és a Május 1. út között – útlezárás lesz.

Gyakorlatban szereznek tapasztalatot a munka világáról

Dátum: 2021. febr 03. 09:58

Új műhelycsarnok épül a Don Bosco Szakiskola, Középiskola és Gimnázium udvarán. A Tedd képessé szakképzés-fejlesztési mintaprogram egy újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a múlt héten megtörtént a munkaterület átadása is.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. február 2.

Dátum: 2021. febr 02. 15:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Egymillió forint díjkitűzés a nyomravezetőnek

Dátum: 2021. febr 02. 10:21

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője egy halálos közúti közlekedési baleset kapcsán tűzött ki nyomravezetői díjat.

Kolorcity Kazincbarcika SC - Döntetlen az idei első bajnokin

Dátum: 2021. febr 02. 08:00

Vasárnap játszotta az év első bajnoki mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata. A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a vegyész hazai pályán fogadta a Kaposvári Rákóczi FC csapatát. A mérkőzés egyik csapatnak sem hozott győzelmet.

Ünnepeljük a Magyar Korcsolyázás Napját!

Dátum: 2021. febr 01. 10:57

A Barcika Art Kft. fotópályázatot hirdet Így sportolok télen! címmel.

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2021. febr 01. 08:00

Február 1-jén ünnepli Kazincbarcika várossá nyilvánításának hatvanhetedik évfordulóját. A város és a térség legnagyobb munkáltatója, a BorsodChem Zrt. – az egykori Borsodi Vegyi Kombinát – nagyjából egyszerre születtek és fejlődtek, történetük szorosan összefonódik. A kezdetektől fogva szimbiózisban él a település és a vegyipari gyáróriás. A két fél közötti viszony nagyban meghatározta, hogy milyen irányban alakult Kazincbarcika sorsa.

LIFE-CLIMCOOP – Létrejött a Klíma Platform

Dátum: 2021. jan 31. 08:00

Új, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző mintaprojekt indult Kazincbarcikán. A projekt Kazincbarcika és a BorsodChem Zrt. között jött létre konzorciumi partnerekkel kiegészülve, a Miskolci Egyetem koordinálásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk