Kazincbarcika

Pályázható üres lakás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2020. jún 24. 11:22

A Kazincbarcika, Tompa Mihály utcában található Muskátli Nyugdíjasházban pályázható egy első emeleti, 24 m2-es, minkonyha nélküli lakás.

A BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái július 1-jétől újra nyitvatartanak

Dátum: 2020. jún 23. 08:53

A járványügyi készültségi időszak alatt, ügyfelek és dolgozóik egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgálatokra való belépés során kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (maszk, sál, kendő) viselése.

Kazincbarcikai Városi Temető – További újítások

Dátum: 2020. jún 23. 08:48

A ravatalozó épületének felújítása mellett szintén saját forrásából újíttatta fel Kazincbarcika Város Önkormányzata a kazincbarcikai temető elektromos hálózatát, valamint nyolc kandeláber kihelyezése is sor került.

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Dátum: 2020. jún 22. 08:55

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

Hamarosan Herbolyáról is indulnak autóbuszok Miskolcra. Július 1-jétől új Volánbusz-menetrend lép életbe.

Dátum: 2020. jún 21. 08:00

2020. július 1-jétől jelentős változást tartalmazó új menetrend bevezetésére kerül sor a Volánbusz Zrt. Miskolc-Kazincbarcika-Ózd vonalat érintő járatai tekintetében. A cél az, hogy a térségében egy elővárosi színvonalú, a jelenleginél egyenletesebb, a térségi települések és Miskolc között kiszámíthatóbb kapcsolat jöjjön létre.

Sikeresen zárultak a rendhagyó érettségik Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 20. 12:24

A város középfokú oktatási intézményeiben mintegy 354 fiatal tett érettségi vizsgát. A vészhelyzet miatt azonban a szokásoktól eltérő módon és szigorú egészségvédelmi szabályok mellett adhattak számot tudásukról, az idevonatkozó Kormányrendelet előírásainak megfelelően. A tanulók a rendkívüli helyzetből adódó körülményeket fegyelmezetten vették tudomásul és mindenütt fennakadás nélkül zajlottak le a vizsgák.

Véget ért a vásárlási idősáv

Dátum: 2020. jún 20. 09:44

A rendkívüli jogrend végetértével, döntött a kormány azokról az intézkedésekről, amiket továbbra is fent kell tartani, illetve amikre már nincs szükség a védekezés érdekében. Az idősek vásárlási idősávja megszűnt, így 9 és 12 óra között már nem csak a 65 év felettiek vásárolhatnak majd az élelmiszerüzletetekben, drogériákban, piacokon és gyógyszertárakban. A maszk viselése továbbra is kötelező.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. jún 19. 15:58

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi közlekedési balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve két ittas járművezetővel szemben indult eljárás.

Véget ért a veszélyhelyzet, eltörölték a vásárlási idősávokat

Dátum: 2020. jún 18. 11:51

Áder János köztársasági elnök június 17-én elrendelte a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabály kihirdetését. Az erről szóló törvényt és az átmeneti szabályokat szerda este hozták nyilvánosságra a Magyar Közlönyben.

A bajban segítenek

Dátum: 2020. jún 18. 09:19

Közel negyed évszázada alakult meg Kazincbarcikán a Római Katolikus Egyházközség Karitász Csoportja, a szükséget szenvedő emberek támogatására.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk