Közélet

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. ápr 07. 10:12

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, melynek soron következő munkálatai miatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Időmérleg felvételt indít a KSH

Dátum: 2024. ápr 03. 18:00

A Központi Statisztikai Hivatal időmérleg felvételt indít. Az ehhez kiválasztott személyek postai úton kapnak majd felkérést.

Felmérést végez a KSH a lakosság utazási szokásairól

Dátum: 2024. ápr 02. 18:00

A Központi Statisztikai Hivatal a lakosság utazási szokásainak felméréséhez adatfelvételt indít. A kiválasztott háztartások postai úton kapják meg felkérésüket.

Felmérést végez a KSH a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról

Dátum: 2024. ápr 01. 20:00

A Központi Statisztikai Hivatal felmérő adatfelvételt indít a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználatáról. A felvételbe kiválasztott személyek postai úton, levélben kapnak felkérést.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Lakossági tájékoztató ebzárlatról és legeltetési tilalomról



Dátum: 2024. márc 26. 10:17

Kazincbarcika közigazgatási területére 2024. április 1. és 2024. április 22. közötti időszakra a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el.

A kisfeszültségű vezetékek mellett gallyazás kezdődik Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 09. 07:00

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a zavartalan villamosenergia-szolgáltatás biztosítása érdekében rendszeres karbantartást végez hálózatának biztonsági övezetében, ami magában foglalja a gallyazásokat is. A munkálatokat a cég alvállalkozója szakemberek segítségével kezdi meg március 11-től, hétfőtől Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk