https://kolorline.hu/Semmelweis-nap Kazincbarcikán

Semmelweis-nap Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Közérdekű

Július 3-án Semmelweis-napi ünnepségnek ad otthont a Don Bosco Sportközpont. A városvezetők ide várnak minden nyugállományú és aktív egészségügyi dolgozót, hogy köszönthessék őket. A program részeként Kiss Ádám humorista műsorát tekinthetik meg a résztvevők.

Közös ünnepre invitálja a Kazincbarcikán élő vagy dolgozó aktív és nyugállományban lévő orvosokat, egészségügyi szakdolgozókat és az egészségügyben alkalmazott munkavállalókat (takarítók, gazdasági dolgozók, karbantartók, stb.) Partnereikkel együtt Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és dr. Makkai Orsolya alpolgármester, hogy együtt ünnepelhessék a Semmelweis-napot.

Időpont: 2023. július 3., 17:00 óra 
Helyszín: Don Bosco Sportközpont 

Program: 
» kitüntető díjak átadása «
» Kiss Ádám humorista műsora «


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A regisztráció aktív egészségügyi szakdolgozók esetében a „Működési nyilvántartási igazolvány” felmutatásával érvényes, így a kártyájukat is magukkal kell vinniük a résztvevőknek. A regisztrált kísérők felé kérés, hogy minden esetben az egészségügyi dolgozókkal érkezzenek. (A kísérő partnert is külön szükséges regisztrálni.)

Az egészségügyben alkalmazott munkavállalók esetében az intézmények segítségével történik majd a részvételi jogosultság ellenőrzése.

Az online jelentkezést a rendszer e-mail formájában igazolja vissza, a benne található vouchert pedig akár kinyomtatva, akár telefonon be kell mutatniuk a regisztrálóknak a helyszínen.

Regisztrálni július 3-án, 10:00 óráig lehet ITT

Az eseményen minden résztvevő egészségügyi szakdolgozó és alkalmazott munkavállaló ajándék belépőjegyet kap a nyári színházi előadások egyikére.

Indexkép: Dumaszínház

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2024. szept 27. 08:00

Kazincbarcika közigazgatási területére 2024. október 5. és 2024. október 25. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal. Az érintett időszakban többféle szabályt kell betartaniuk a lakosoknak.

Toboroz a KBSC — fociedzések ovisoknak

Dátum: 2024. szept 26. 19:00

Ismét toboroz a KBSC. A futballedzők korábban már tartottak toborzást, akkor több mint 40 óvodás csatlakozott az edzésekhez. Mivel még sok az érdeklődő, így a sportcentrum október 3-án újabb toborzást tart, és arra biztatják a gyerekeket, hogy jöjjenek el és csatlakozzanak hozzájuk.

Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Dátum: 2024. szept 26. 15:45

A közimádatnak örvendő vízijáték-show fokozatosan megy csak téli álomra. November 1-jéig pénteken és szombaton esténként még tovább élvezhetőek fényei, valamint idén interaktívan felfokozott zenei repertoárja.

Áramszünet

Dátum: 2024. szept 25. 12:00

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez. A cikkben részletezett időpontokban és helyszíneken Kazincbarcika néhány utcájában szünetelni fog a szolgáltatás.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk