Hírek

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást

Dátum: 2024. júl 12. 11:57

Eredetileg ma éjfélig adta ki a harmadfokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos az ország egész területére, azonban a rendkívüli melegre való tekintettel meghosszabbította az érvényességét július 18-án (csütörtökön) éjfélig.

A 70 éves Kazincbarcikához járó Kolorfesztivál 2024

Dátum: 2024. júl 10. 11:35

Különösen izgalmas kérdés, hogy milyen Kolorfesztivál dukál idén augusztusban Kazincbarcika 70. városi évéhez. Most egy helyen megmutatjuk: tételesen listázzuk a különféle programtípusokat, leplet rántunk a nagy fellépőkről, és a hasznos gyakorlati tudnivalókra is kitérünk. FIGYELEM: az early bird jegyek július 15-ig (hétfőig) válthatóak meg! (Cikkünkben a link!)

Kazincbarcikán és vizeinken is irtják a szúnyogokat

Dátum: 2024. júl 10. 10:19

Hétfőn a Katasztrófavédelem, csütörtök és vasárnap között pedig az időjárás függvényében Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából zajlik szúnyoggyérítés és szúnyoglárva-irtás.

Tovább bővült a telepített köztéri kamerarendszer Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 09. 19:09

A kivitelező folyamatosan halad a köztéri kamerák telepítésével Kazincbarcikán. Július végére már legalább 7-8 helyen vigyázzák majd az utcákat és a tereket figyelő eszközök, amelyek minőségüknek és a technika rohamos fejlődésének köszönhetően meglepően pontos képet szolgáltatnak akár sötétben is a hatóságok felé.

III. fokú hőségriasztás lépett életbe péntekig

Dátum: 2024. júl 08. 18:12

Kazincbarcika több pontján is vízosztás zajlik a rendkívüli meleg miatt. A folyadékpótlás nagyon fontos a kánikulában, ezt segíti a város önkormányzata mobil vízosztópontok működtetésével a legforróbb napokon. Az országos tisztifőorvos július 12-ig (péntekig) III. fokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére.

Néhány napig nem üzemelnek a Szent Flórián téri pályaudvar parkolói

Dátum: 2024. júl 08. 11:28

FRISSÍTVE! Karbantartás és kátyúzás miatt előreláthatólag július 16-ig (keddig) tart a parkolók lezárása a Szent Flórián téri autóbusz-pályaudvarnál. Az autósok a munkálatok idején a közelben található kijelölt parkolókat vehetik igénybe.

Ismét gyérítik a szúnyogokat Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 07. 17:54

Július 8-án (hétfőn) földi-kémiai szúnyoggyérítésre kell számítani Kazincbarcikán. Időjárástól függően az esőnapot július 9-10-re (keddre-szerdára) jelölte ki a Katasztrófavédelem.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk