Hírek

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

Folytatódik a szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 14. 15:00

A Bogármérnökség Kft. földi-kémiai szúnyoggyérítésre és földi-biológiai szúnyoglárva-irtásra készül Kazincbarcikán. A beavatkozásra időjárás függvényében június 17-20. között, az éjszakai órákban kerül sor.

Közös erővel a gyermekvédelemért

Dátum: 2024. jún 14. 10:28

A lakásotthonokban élő fiatalok védelme és a gyermekvédelmi jelzőrendszer működésének javítása — ezzel a két kiemelt témával foglalkoztak a gyermekvédelmi területen dolgozó szakemberek Kazincbarcikán.

Ismét jövedelmező lehet a diákoknak a nyár Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 12. 22:22

Kihirdette Kazincbarcika Város Önkormányzata a diákmunkára való jelentkezést. A feltételeknek megfelelő fiatalok júliusban és augusztusban dolgozhatnak napi 4 órában az önkormányzati cégekben, intézményekben, valamint a polgármesteri hivatalban. Egy havi munkáért több mint nettó 108 ezer Ft fizetést kapnak.

Szitka Péter maradt Kazincbarcika polgármestere

Dátum: 2024. jún 10. 09:45

Június 9-én választott az ország. Az európai parlamenti és a kisebbségi szavazáson túl most vasárnap kellett dönteni arról is, hogy októbertől milyen testület irányítja a magyarországi településeket. Kazincbarcikán Szitka Péter kapott ismét bizalmat a választóktól.

Választások — 2024. június 9. — EREDMÉNYVÁRÓ percről percre

Dátum: 2024. jún 08. 16:00

A hírek és összeszámolt szavazatok beérkezésével párhuzamosan frissítjük június 9-én napközben és főként az urnák zárását követően cikkünket, hogy a helyi választási eredményekről első kézből értesülhessenek az itt élők. Kövessék nyomon a Kolorline felületén a 2024-es önkormányzati, európai parlamenti és nemzetiségi választásokat.

A pedagógusokat köszöntötték Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 08. 13:21

Méltó megünneplése volt a pedagógusoknak a Don Bosco Sportközpontban számukra rendezett program, amelyet Kazincbarcika Város Önkormányzata szervezett június 5-én. Az eseményen adták át a polgármesteri elismerő okleveleket, a pedagógus szolgálati emlékérmeket valamint az arany és gyémánt díszokleveleket. Idén a Kazincbarcika Város Közneveléséért kitüntető díjat Hódosné Tatár Ildikó, a Csillagfürt EGYMI Kazincbarcikai tagintézményének vezetője kapta.

Kölyök atlétikaverseny Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 07. 19:00

A KVSE atlétika szakosztálya a napokban rendezte meg a tanév utolsó Kölyök atlétikaversenyét. Az U10-es és az U12-es korosztály megmérettetése jó hangulatú lezárása volt az idei küzdelmeknek.

Jövőbe néző múltnak tisztelgés a 40 éves Hild-emlékoszlopnál

Dátum: 2024. jún 07. 15:40

A Fő téri Hild-emlékoszlop állításának 40. évfordulója alkalmából gyűltek össze megemlékezésre a város fiatalabb-idősebb polgárai. A programon részt vett és beszédet mondott a Hild-emlékérmet adományozó Magyar Urbanisztikai Társaság képviseletében dr. Kocsis János Balázs alelnök.

Június 7-én beindul Kazincbarcika első újhullámos kamerája

Dátum: 2024. jún 05. 12:52

Az egyébként is kiemelkedő városi biztonság továbbnövelése érdekében Kazincbarcika városa új közterületi kamerarendszert telepít. A modern csúcstechnológia-alapú hálózatot először Kolorcity 15 pontján helyezik üzembe. Az első példány június 7-én, péntektől kezdi meg működését a Radnóti téri játszótéren. 

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk