Hírek

Marihuána a zsebben

Dátum: 2022. júl 26. 18:26

A miskolci nyomozók Kazincbarcikán értek tetten egy fiatalembert, aki zsebből árulta a marihuánát.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2022. júl 26. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2022. július 28-án csütörtökön földi biológiai szúnyoglárva írtásra kerül sor városunkban.

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC

Dátum: 2022. júl 25. 10:41

A Kolorcity Kazincbarcika SC július 24-én játszotta utolsó felkészülési mérkőzését. A kék-sárgák a főpróbán, a szintén másodosztályú Aqvital FC Csákvár ellen léptek pályára.

Dudás Tamás lesz Toronyai segítője

Dátum: 2022. júl 25. 09:22

A GreenPlan-VRCK másod- és erőnléti edzőjeként dolgozik a jövőben Dudás Tamás, akire nem kis feladatok várnak.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2022. júl 24. 08:00

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az MVM Émász Áramhálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2022. júl 24. 08:00

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

A rendkívüli hőség fennakadásokat okozhat a vasúti közlekedésben is

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

A következő napokban is kitart a rendkívüli hőség, országos hőségriasztás van érvényben, a Belügyminisztérium életbe léptette a vörös kódot. A kánikulai időjárásban, a hőtágulás hatására a vágányokban, felsővezetékekben káros anyagfeszültség keletkezik. A MÁV ezért folyamatosan figyeli a pályahálózatot, méri a sínhőmérsékletet, és szükség esetén sebességkorlátozásokat vezet be, ami hosszabb menetidőkhöz vezethet.

Lakossági tájékoztató a MÁV területének vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtása megkezdődik, amely az alábbiak szerint történik:

Rugalmas szolgálat, biztos jövedelem

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

Újra várják a jelentkezőket Önkéntes Katonai Szolgálatra a Magyar Honvédség toborzóirodáiban. A tavaly őszi pilot programba mintegy ötszázan kerültek be, többen azóta is a seregben szolgálnak.

Miénk itt a tér!

Dátum: 2022. júl 22. 10:55

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk