Hírek

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2022. júl 24. 08:00

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az MVM Émász Áramhálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2022. júl 24. 08:00

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

A rendkívüli hőség fennakadásokat okozhat a vasúti közlekedésben is

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

A következő napokban is kitart a rendkívüli hőség, országos hőségriasztás van érvényben, a Belügyminisztérium életbe léptette a vörös kódot. A kánikulai időjárásban, a hőtágulás hatására a vágányokban, felsővezetékekben káros anyagfeszültség keletkezik. A MÁV ezért folyamatosan figyeli a pályahálózatot, méri a sínhőmérsékletet, és szükség esetén sebességkorlátozásokat vezet be, ami hosszabb menetidőkhöz vezethet.

Lakossági tájékoztató a MÁV területének vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtása megkezdődik, amely az alábbiak szerint történik:

Rugalmas szolgálat, biztos jövedelem

Dátum: 2022. júl 23. 08:00

Újra várják a jelentkezőket Önkéntes Katonai Szolgálatra a Magyar Honvédség toborzóirodáiban. A tavaly őszi pilot programba mintegy ötszázan kerültek be, többen azóta is a seregben szolgálnak.

Miénk itt a tér!

Dátum: 2022. júl 22. 10:55

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő csapa „Miénk itt a tér” fantázianévvel ezen a nyáron is meghirdette július 4. és augusztus 4. között gyermekeknek, fiataloknak, családoknak, baráti társaságoknak szánt programsorozatát.

Élménytáborban gyűjtik az emlékeket a gyerekek

Dátum: 2022. júl 22. 10:09

Összesen 35 gyermek vesz részt idén az Élménytáborban. A szervezők igyekeztek olyan programot összeállítani, hogy az apróságoknak felejthetetlen élményekben legyen részük.

Életet mentettek a barcikai rendészek

Dátum: 2022. júl 22. 09:55

Oklevéllel köszönte meg a Kazincbarcika Városi Rendőrkapitányság részéről dr. Bakk Richárd r. alezredes, kapitányságvezető nevében Juhász J. Zoltán r. alezredes, kapitányságvezető helyettes Kiss Mihály közterület felügyelő, valamint Farkasné Fűkő Katalin segédfelügyelő munkáját, akik megtalálták az eltűnt kazincbarcikai idős bácsit.

ÉLET VAN BENNE… – Pillanatkép a Kazincbarcika-Alsói Református Egyházközség életéből

Dátum: 2022. júl 22. 09:42

A városban járva többfelé is építkezésekkel találkozunk. Sajókazinc legöregebb épülete is megújul. A Kazincbarcika - Alsói Református Gyülekezet ez év júliusában kezdte el református templomának helyreállítását. Mivel az épület műemlék, sok szakértői véleményre volt szükség ahhoz, hogy az engedélyt megkapjuk.

Vörös kód! – Hogy a nyár sima legyen!

Dátum: 2022. júl 21. 09:43

Hőhullámok, hullámok, lélekvesztő szabadvizek, bulik, fesztiválok, a nyár jó, de veszélyes is lehet. A slampoetrys „nemtóthviki” kisfilmje arról szól, hogy szeptemberben újra találkozzunk. Mindenkivel.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk