Hírek

Ismét jövedelmező lehet a diákoknak a nyár Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 12. 22:22

Kihirdette Kazincbarcika Város Önkormányzata a diákmunkára való jelentkezést. A feltételeknek megfelelő fiatalok júliusban és augusztusban dolgozhatnak napi 4 órában az önkormányzati cégekben, intézményekben, valamint a polgármesteri hivatalban. Egy havi munkáért több mint nettó 108 ezer Ft fizetést kapnak.

Szitka Péter maradt Kazincbarcika polgármestere

Dátum: 2024. jún 10. 09:45

Június 9-én választott az ország. Az európai parlamenti és a kisebbségi szavazáson túl most vasárnap kellett dönteni arról is, hogy októbertől milyen testület irányítja a magyarországi településeket. Kazincbarcikán Szitka Péter kapott ismét bizalmat a választóktól.

Választások — 2024. június 9. — EREDMÉNYVÁRÓ percről percre

Dátum: 2024. jún 08. 16:00

A hírek és összeszámolt szavazatok beérkezésével párhuzamosan frissítjük június 9-én napközben és főként az urnák zárását követően cikkünket, hogy a helyi választási eredményekről első kézből értesülhessenek az itt élők. Kövessék nyomon a Kolorline felületén a 2024-es önkormányzati, európai parlamenti és nemzetiségi választásokat.

A pedagógusokat köszöntötték Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 08. 13:21

Méltó megünneplése volt a pedagógusoknak a Don Bosco Sportközpontban számukra rendezett program, amelyet Kazincbarcika Város Önkormányzata szervezett június 5-én. Az eseményen adták át a polgármesteri elismerő okleveleket, a pedagógus szolgálati emlékérmeket valamint az arany és gyémánt díszokleveleket. Idén a Kazincbarcika Város Közneveléséért kitüntető díjat Hódosné Tatár Ildikó, a Csillagfürt EGYMI Kazincbarcikai tagintézményének vezetője kapta.

Kölyök atlétikaverseny Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 07. 19:00

A KVSE atlétika szakosztálya a napokban rendezte meg a tanév utolsó Kölyök atlétikaversenyét. Az U10-es és az U12-es korosztály megmérettetése jó hangulatú lezárása volt az idei küzdelmeknek.

Jövőbe néző múltnak tisztelgés a 40 éves Hild-emlékoszlopnál

Dátum: 2024. jún 07. 15:40

A Fő téri Hild-emlékoszlop állításának 40. évfordulója alkalmából gyűltek össze megemlékezésre a város fiatalabb-idősebb polgárai. A programon részt vett és beszédet mondott a Hild-emlékérmet adományozó Magyar Urbanisztikai Társaság képviseletében dr. Kocsis János Balázs alelnök.

Június 7-én beindul Kazincbarcika első újhullámos kamerája

Dátum: 2024. jún 05. 12:52

Az egyébként is kiemelkedő városi biztonság továbbnövelése érdekében Kazincbarcika városa új közterületi kamerarendszert telepít. A modern csúcstechnológia-alapú hálózatot először Kolorcity 15 pontján helyezik üzembe. Az első példány június 7-én, péntektől kezdi meg működését a Radnóti téri játszótéren. 

Gyaloglónap felnőtteknek — ismerkedés a várossal feladatokon keresztül

Dátum: 2024. jún 05. 06:49

A Barcika 70 programsorozat keretében egy izgalmas és vidám gyalogló városismereti kvízre hívta a résztvevőket a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ. A cél elsősorban a közösségépítés és a város megismerése volt. A versenyzőknek kreatívaknak kellett lenniük, és a város különböző pontjain teljesíteniük különféle feladatokat.

Lelki túra — Bukodiné Sólyom Ilona kiállítása a Mezeyben

Dátum: 2024. jún 04. 19:26

Lelki túra címmel nyílt meg Bukodiné Sólyom Ilona festménykiállítása május 30-án a Mezey István Művészeti Központban. A művész saját élményeit és vágyait örökíti meg a vásznakon, inspirációját a természet szépségei adják. A hatvanhat festményből álló tárlat június 20-ig tekinthető meg hétköznaponként.

Újabb parkolók létesülnek Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 04. 16:49

Kazincbarcika egyik legrégebbi városrészében több mint 50 parkoló épült az elmúlt időszakban. Az autók növekvő számával egyenes arányban természetes, hogy az ott lakók még több parkolót szeretnének. Az igény jogos, így hamarosan enyhülnek a parkolási gondok, de csak a zöld növényzet károsítása nélkül.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk