Hírek

Helyszíni bejárás és geodéziai mérés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 03. 09:25

A LIFE19 CCA/HU/001320 LIFE-CLIMCOOP azonosítószámú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretében hőhullám cselekvési terv, valamint öntözési, talajvédelmi és zöld infrastruktúra terv készül Kazincbarcika város számára.

Gyomirtás kezdődik a MÁV területein

Dátum: 2024. júl 02. 17:00

A MÁV Zrt. miskolci területein vegyszeres gyomirtás kezdődik, amely érinti a vasúttársaság kazincbarcikai vonalait is. A beavatkozásra július 9-én kerül sor.

Folytatódik a harc a szúnyogok ellen Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 02. 11:38

Újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán a város önkormányzatának megbízásából. A kétféle beavatkozást az időjárás függvényében július 2. és 5. között, az éjszakai órákban végzik a szakemberek.

Dupla dinamit a szúnyogok ellen Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 01. 16:45

FRISSÍTVE! Hasonlóan a tavalyi módszerhez, idén is duplázza Kazincbarcika Város Önkormányzata a szúnyogok elleni erőket. A szúnyoggyérítés alapvetően összetett program, de Kazincbarcika városa saját büdzséjéből külön is áldoz ennek kapacitásnövelésére.

Esővízgyűjtő-tartályokat kaptak a sikeresen pályázó kazincbarcikaiak

Dátum: 2024. júl 01. 11:44

Újabb IBC-tartályokhoz juthattak pályázat útján kazincbarcikai lakosok. A lehetőség a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként valósulhatott meg.

Megtörtént a Virágos Magyarország 2024-es előzsűrizése Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 28. 13:08

Molnár Péter főkertész városunk virágai közé vitte a Virágos Magyarország körzeti zsűrijének két tagját, teret adva annak, hogy Kolorcity mint korábban már olyan sokszor, újra elnyerhesse az egyik elismerést. A végső döntés ősszel várható.

Országos ruhagyűjtés a herbolyai rászoruló családoknak

Dátum: 2024. jún 27. 16:00

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Olvasó Szolgálati Szekcióval közösen országos hatókörű ruhaadomány-gyűjtést szervezett a Herbolyán élő rászoruló gyermekek, családok részére. A tetemes adományt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ vette át és osztja szét.

Szuper sportoló program a 70-es számra építve a Kazinczy Ferenc Tagiskolában

Dátum: 2024. jún 27. 07:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola egy már hagyományosnak számító sportprogramot szabott át Kazincbarcika 70. városi évének szellemében. A sportiskola legügyesebb diákját kutató több korcsoportos vetélkedőn a 70-es számra komponált feladatok sorát kellett megoldaniuk a versenyezőknek.

Megkezdődtek a Kolortáborok, ám még lehet jelentkezni

Dátum: 2024. jún 26. 19:47

Összesen 5 táborral készült a gyerekeknek idén Kazincbarcika városa. Közülük kettőre még lehet jelentkezni. A sporttáborba június 27-én 18:00 óráig, a szabadidős táborba pedig július 4-én 18:00 óráig lehet a gyerekeket becsekkolni.

Szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 26. 18:24

Intenzíven folytatódik a szúnyogok elleni küzdelem Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az időjárás függvényében, június 27. és 30. között, az éjszakai órákban ismét beavatkozásra kerül sor.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk