Hírek

Felminősítették a BorsodChemet a fenntarthatósági tevékenységéért

Dátum: 2021. febr 17. 10:35

A BorsodChem az EcoVadis nemzetközi minősítő szervezet legfrissebb felmérése alapján első ízben nyerte el az EcoVadis Platina medálját a 2020-ban végzett fenntarthatósági és CSR tevékenységéért. A fenntartható fejlődésben évről évre elért eredményei alapján a BorsodChem az értékelésben résztvevő vegyipari és rokon ágazatokban működő vállalatok legjobb 1 százalékába került.

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás

Dátum: 2021. febr 17. 09:12

Akinek még nincs KAÜ azonosítója (ügyfélkapu, e-személyi igazolvány, telefonos azonosító), és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. február 16.

Dátum: 2021. febr 16. 15:12

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tizenöten döntöttek rosszul

Dátum: 2021. febr 16. 13:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hatodik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Ezek közül a hatóság kilenc esetben büntetőeljárást is kezdeményezett.

Művészeti pályázaton remekeltek a gimnazisták

Dátum: 2021. febr 16. 09:00

Idén is megtartották a „FIATALOK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT” című pályázatot, ahová írásos pályaművekkel, makettekkel, festményekkel, fotókkal nevezhettek a 8-18 év közötti diákok egyénileg, vagy csoportosan.

Sikerek a Baczakó Péter Emlékversenyen

Dátum: 2021. febr 15. 12:08

Sikeresen megkezdődött az új év a KVSE Súlyemelő Szakosztályában. A tavalyi szakosztályi pontversenyben és az országos csapatbajnokságban elért harmadik helyezést követően az idei első ellenőrző versenyen is jól szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők.

Lezárt ügyek – Bódító levél

Dátum: 2021. febr 15. 11:50

A megalapozott gyanú szerint egy férfi pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött a börtönben lévő rokonának. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Megújul a Lini István tér

Dátum: 2021. febr 14. 10:00

Új közösségi tér épül Kazincbarcikán. Az önkormányzat európai uniós támogatással, a barnamezős területek rehabilitációját biztosító projektjének részeként a Lini István tér teljes megújítását tűzte ki célul.

Vezessenek óvatosan a csúszós utakon!

Dátum: 2021. febr 14. 08:12

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 24 óra alatt hét személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés huszonkilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Túl a lélektani határon

Dátum: 2021. febr 13. 10:00

Csaknem 606 millió forint gyűlt már össze az SMA-1-es típusú Burinda Zsombor gyógykezelésére. Ahhoz, hogy a kazincbarcikai kisfiú megkaphassa a világ legdrágább kezelését, még 140 millió forintra van szükség.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk