Hírek

Magyar Korcsolyázás Napja

Dátum: 2021. febr 22. 16:05

A Magyar Korcsolyázás Napját ünnepeljük február 22-én, hiszen 2018-ban ezen a napon nyerte meg Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét a férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó. A jeles alkalomból a Barcika Art Kft. fotópályázatot hirdetett „Így sportolok télen!” címmel.

Újabb telefonos csalás jelent meg

Dátum: 2021. febr 21. 09:02

Az „unokázós” csalások mellett újabb telefonos átveréssel próbálkoznak a bűnözők.

Az idén gépjármű-felelősségbiztosítást váltóknak március 1-jéig kell befizetniük az első díjrészletet

Dátum: 2021. febr 21. 08:52

Legkésőbb március 1-jén éjfélig kell rendezniük az első díjrészletet azoknak a gépjármű-tulajdonosoknak, akik január 1-jével új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb) kötöttek - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

Hogyan közlekedjünk a ködös utakon?

Dátum: 2021. febr 20. 07:32

A ködös időben történő közlekedés nagyobb odafigyelést igényel, a legrosszabb vezetési körülmények egyike.

Sűrű köd várható

Dátum: 2021. febr 20. 07:26

Több megyére adott ki figyelmeztetést tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek este.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. február 19.

Dátum: 2021. febr 19. 16:39

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Összegyűlt a 730 millió forint

Dátum: 2021. febr 18. 15:39

Összegyűlt az SMA1-es típusú betegségben szenvedő kazincbarcikai Burinda Zsombor gyógykezeléshez szükséges 730 millió forint. A kisfiú közösségi médiaoldalán Burinda Szabina Zsombi anyukája számolt be a nagyszerű hírről.

Elhunyt Bagyal József

Dátum: 2021. febr 18. 09:30

Fájdalommal tudatjuk azokkal, akik ismerték, szerették Őt és munkásságát, hogy Bagyal József, Pro Urbe Kazincbarcika-díjas nyugállományú alezredes, költő február 17-én, 83 éves korában elhunyt. Az utolsó interjújával emlékezzünk Rá!

Felminősítették a BorsodChemet a fenntarthatósági tevékenységéért

Dátum: 2021. febr 17. 10:35

A BorsodChem az EcoVadis nemzetközi minősítő szervezet legfrissebb felmérése alapján első ízben nyerte el az EcoVadis Platina medálját a 2020-ban végzett fenntarthatósági és CSR tevékenységéért. A fenntartható fejlődésben évről évre elért eredményei alapján a BorsodChem az értékelésben résztvevő vegyipari és rokon ágazatokban működő vállalatok legjobb 1 százalékába került.

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás

Dátum: 2021. febr 17. 09:12

Akinek még nincs KAÜ azonosítója (ügyfélkapu, e-személyi igazolvány, telefonos azonosító), és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk