Hírek

Meghibásodott az utastájékoztató rendszer

Dátum: 2021. febr 07. 09:32

Több hete tapasztalható a kazincbarcikai buszvégállomáson az utasok kényelmét szolgáló tájékoztató rendszer meghibásodása. Ennek hiányában a busszal közlekedők csak a papír alapú menetrendtáblákból tudnak informálódni.

Újra adómentes a pálinkafőzés

Dátum: 2021. febr 07. 09:21

Idén több szempontból is változtak a pálinkafőzés szabályai. Míg a főzés adminisztrációs teendői szinte alig változtak, a párlat-előállítás bizonyos mennyiségig adómentessé vált a magánfőzőknek és a bérfőzőknek egyaránt.

„..sosem tudni, éppen kit ragad magával a kultúránk szépsége”

Dátum: 2021. febr 07. 09:18

Beszélgetés a roma hagyományőrző Barcikai Hangjai Egyesület vezetőjével, Horváthné Sánta Ildikóval.

Figyeljenek a gyerekek biztonságára a világhálón is!

Dátum: 2021. febr 06. 08:19

Február minden napjára van egy kérdés/téma, amivel kapcsolatban azt kérjük, üljenek le a gyere(ke)kkel, és ha csak néhány percben is, de beszéljék át velük! Hallgassák meg őket, figyeljék meg a témával kapcsolatos gondolataikat, véleményüket! Töltsenek együtt időt az online térben is, és hagyják, hogy beengedjék önöket abba a virtuális világba, amiben ők gyakorta sokkal otthonosabban mozognak. A tanulási folyamat oda-vissza működhet, a kérdések pedig olyan témákat is érintenek, melyeket ismerve nagyobb eséllyel elkerülhető egy veszélyes helyzet.

Őrizzék meg az igazolásokat!

Dátum: 2021. febr 06. 08:08

Február közepéig mindenkinek meg kell kapnia a tavalyi jövedelme és esetleges önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat. Ezek alapján ellenőrizhető az szja-bevallási tervezet és érvényesíthető az adó-visszatérítés.

Ma nincs fronthatás

Dátum: 2021. febr 06. 08:04

Hazánkban ma délelőtt erősen felhős, borult időre van kilátás.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. február 5.

Dátum: 2021. febr 05. 16:04

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Zavartalanul működnek az oktatási intézmények

Dátum: 2021. febr 04. 11:36

Továbbra is szigorú szabályok és protokollok alapján zajlik a napi oktató, nevelő munka a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Tagintézményeiben, valamint az általános iskolákban. Jelenleg egy intézményben sincs koronavírussal fertőzött dolgozó és az osztályok, valamint a csoportok is szinte maximális létszámmal működnek.

Érvénytelenné válhat a tajszám, ha sokkal tartozik

Dátum: 2021. febr 04. 10:11

Kinek és mit kell tennie, hogy tajszáma érvényes maradjon?

Tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2021. febr 03. 10:14

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2021. február 4-én (csütörtökön) 8.00-14.00 óra között a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai fakivágást végeznek, emiatt a Szabó Ervin út teljes szakaszán – az Építők útja és a Május 1. út között – útlezárás lesz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk