Hírek

Már a felújított ravatalozóban tartják a szertartásokat

Dátum: 2020. nov 26. 09:36

Az elmúlt időszakban teljes rekonstrukción esett át a ravatalozó épülete. A kivitelező cég szakemberei újraépítették a harangtornyot, új tetőszerkezetet kapott az épület, kicserélték a nyílászárókat, teljes körű külső és belső szigetelés, valamint festés valósult meg.

Adventi készülődés

Dátum: 2020. nov 26. 09:35

Bár az idei Adventi programok elmaradnak a koronavírus-járvány miatt, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Park Kft. munkatársai igyekeznek ünnepi hangulatot teremteni a városban.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 24.

Dátum: 2020. nov 24. 17:32

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Két nagyi titkos receptjét is díjaztak

Dátum: 2020. nov 24. 15:44

Két pályázót is jutalmaztak a recept és tálalási versenyen. Az első helyezett Matyasi Gáborné lett a vasárnapi ebéd főételeként is kiváló töltött csirkecombjával, a második helyezést pedig Vámosi Lászlóné mézes-csilis csirkeszárnya érte el, amely ár/érték arányban is és ízében is kiváló, ráadásul sokunknak kedvence.

Sikerek a KVSE Súlyemelő Szakosztályában

Dátum: 2020. nov 23. 18:40

Újabb sikereket értek el a kazincbarcikai súlyemelők. A KVSE Súlyemelő Szakosztályának versenyzői hétvégén Felnőtt Országos Bajnokságon vettek részt.

Virtuális Kolorfutás

Dátum: 2020. nov 22. 09:57

Sétálj, kocogj, fuss Zsombiért! Még lehet jelentkezni az idei Virtuális Kolorfutásra, aminek a nevezési díjból származó bevételt Burinda Zsombor, SMA-1-es betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánlanak fel a szervezők.

Horgolótűkkel elő!

Dátum: 2020. nov 22. 09:17

Karácsonyi kiscsengők készítésével segítsük együtt Burinda Zsombor gyógyulását!

Rendkívüli tájékoztatás – 2020. november 21.

Dátum: 2020. nov 21. 17:42

COVID-19 érintettség miatt a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodájának 4. csoportjánál az Emberi Erőforrások Minisztériuma november 30-áig rendkívüli szünetet rendelt el.

Korona krónikák

Dátum: 2020. nov 21. 09:58

Mit tegyek? Mi lesz most velem és a családommal? Mikor jön már az eredmény? A kérdések, amik először felmerülnek az emberekben, ha jelentkeznek a koronavírus-fertőzés első jelei. Hogyan vészelték át a betegséget és a karantént az érintettek? A koronakrónikákat saját élményeik alapján osztották meg velünk a betegségben érintett emberek. Ha Ön is szeretné megosztani gondolatait, akkor küldje el saját történetét a kolorhet@gmail.com e-mail-címre!

„De jó, hogy maguk itt vannak!”

Dátum: 2020. nov 21. 09:49

Kazincbarcika Város Civil Életéért kitüntető díjban részesült a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete, melyet az október 22-én megtartott rendhagyó képviselő-testületi ülésen Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől Tomkóné Kiss Mária elnök asszony vett át.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk