Hírek

Újra megtelnek vízzel a Kazincbarcikai Fedett Uszoda medencéi

Dátum: 2020. júl 10. 10:00

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitásra való felkészülése az utolsó fázisba lépett. A munkálatok a megfelelő ütemben haladnak, így július 15-én felkészülve várja majd az úszás szerelmeseit a létesítmény.

Visszatér a címvédő World Tour-csapata

Dátum: 2020. júl 10. 09:42

Íme, a negyedik World Team, amelynek nevezése hivatalossá vált a koronavírus-járvány miatt augusztus végére halasztott 2020-as Tour de Hongrie versenyére: az Israel Start-Up Nation!

Új helyszínen a Fitt Barcika jövő heti órái

Dátum: 2020. júl 10. 09:00

Nagy Lívia, Sütő Ágnes és Sepsi Klaudia jövő hét kedden és csütörtökön a Mezey István Művészeti Központban várja Önöket.

Az önkormányzat új laptopokkal segíti a helyi védőnői szolgálat munkáját

Dátum: 2020. júl 09. 17:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Szitka Péter polgármester négy darab laptopot és laptoptáskát adott át a kazincbarcikai területi védőnői szolgálat munkatársainak július 9-én.

Hamarosan elkészülnek az új teniszpályák Kazincbarcikán

Dátum: 2020. júl 09. 12:01

Jó ütemben halad a négy darab salakos teniszpálya építése Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. A tervek szerint akár a hónap végére be is fejeződhetnek a munkálatok.

Kamerákkal védik a hulladékudvar területét

Dátum: 2020. júl 09. 11:55

A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai nemrégiben sikeres akciójuknak köszönhetően elkaptak egy személyt, aki a Múcsonyi úti hulladékudvarból feltehetően színesfémet akart eltulajdonítani.

Sokkoló adatok – A közúti ellenőrzések azért vannak, hogy mindenki hazaérjen

Dátum: 2020. júl 08. 11:37

Az ittas vezetők súlyos kockázati tényezők a közutakon, veszélyt jelentenek a közlekedés minden résztvevőjére. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt ötvenhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Látványos szakaszához érkezett a felújítás

Dátum: 2020. júl 08. 11:21

Jó ütemben halad a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. Az elmúlt időszakban elkészült az épület új tetőszerkezete, valamint a fedett, nyitott előtér munkálatai is folyamatban vannak.

Izgalmas nyár az Egressy Béni Városi Könyvtárral!

Dátum: 2020. júl 08. 09:36

Élménydús és kreatív programokkal várja a gyermekeket, illetve a fiatalokat az Egressy Béni Városi Könyvtár.

Tour de Hongrie - A negyedik szakasz célállomása Kazincbarcika

Dátum: 2020. júl 07. 11:55

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei magyar körverseny. A Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén, a Kékestetőn ér véget. Kazincbarcika idén harmadik alkalommal szerepel az útvonalban, a negyedik szakasz célállomásaként szeptember elsején.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk