Hírek

Kazincbarcikán is elkezdődtek az írásbeli érettségi vizsgák

Dátum: 2020. máj 04. 09:51

Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette, a szokottnál egy órával később, kilenc órakor a magyar nyelv és irodalom, és a magyar mint idegen nyelv tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődött ma reggel a május-júniusi érettségi időszak.

„Édesanyám, virágosat álmodtam…”

Dátum: 2020. máj 03. 08:00

Szeretettel köszöntünk minden édesanyát, nagymamát és dédmamát!

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. május 2.

Dátum: 2020. máj 02. 15:26

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 61 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Barcika Szolg Kft. – Elhárult a telefonvonal meghibásodása

Dátum: 2020. máj 02. 14:41

Újból elérhető telefonon is a Barcika Szolg Kft. távhőszolgáltatási hibafelvételi központja. A hibát a szakemberek elhárították. Telefonon kívül a bejelentéseket e-mail formájában is meg lehet tenni.

Maradj otthon – Megváltozott életritmus

Dátum: 2020. máj 02. 11:21

A koronavírus járvány sokak megszokott életritmusát felborította. A világjárvány olyan változásokat hozott magával, ami teljességgel felborította eddigi megszokott életünket. A diákok otthonról tanulnak, és sok munkavállalónak otthonról kell dolgoznia. Ebben a helyzetben nem egyszerű megtartanunk eddigi éltritmusunkat, viszont érdemes rá törekedni.

Újabb intézkedések a tömegközlekedésben

Dátum: 2020. máj 01. 13:04

Újabb módosításokat vezetnek be a közösségi közlekedésben. Május 4-étől kötelező lesz az arc eltakarása a tömegközlekedési eszközökön.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. május 1.

Dátum: 2020. máj 01. 11:32

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 52 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Az én karanténom – P. Dányi Gabriella

Dátum: 2020. máj 01. 09:10

Évek óta ismerjük egymást. Tudom, fáradhatatlanul dolgozik a városért, alkotótársaiért, a rászoruló emberekért és a szépkorúakért. A kultúra, a művészetek iránti szeretete verseiben, prózáiban és festészetében csúcsosodik ki.

Barcika Szolg Kft. – Tájékoztatás telefonvonal meghibásodásról

Dátum: 2020. ápr 30. 18:43

Telefonvonal-hiba miatt jelenleg nem érhető el a Barcika Szolg Kft. távhőszolgáltatási hibafelvételi központja. A szolgáltató dolgozik a probléma elhárításán, addig is a bejelentéseket személyesen vagy e-mail formájában tehetik meg.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – Heti közlekedési helyzet

Dátum: 2020. ápr 30. 15:22

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén három közlekedési baleset történt, melyből két esetben a járművezető nem biztosított elhaladási elsőbbséget az útkereszteződésben, illetve körforgalomba történő becsatlakozáskor, egy esetben pedig nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett. A balesetek során a járművekben dologi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk