Hírek

NINJA-KIHÍVÁS KAZINCBARCIKA

Dátum: 2020. márc 03. 11:45

600 négyzetméternyi felhőtlen szórakozás

Folyamatosan tisztítják a Tardona-patak medrét

Dátum: 2020. márc 03. 09:21

Lassan elérkezik a jó idő, a tavasz közeledtével újra megkezdődnek a természet megóvását célzó karbantartási munkálatok.

Elismerték a tehetségeket

Dátum: 2020. márc 02. 21:17

Barcika Csillagait, azaz a kazincbarcikai nevelési-oktatási intézményekbe járó, tanulmányi, kulturális és sportversenyeken eredményesen szereplő óvodásokat, tanulókat, felkészítő pedagógusaikat ünnepelték március 2-án az Egressy Béni Művelődési Központban.

Koronavírus – A BorsodChem is fokozottan ügyel

Dátum: 2020. márc 02. 14:54

Szitka Péter polgármester megkeresésére a BorsodChem Zrt. az alábbi tájékoztatást adta.

Koronavírus – A megelőzés a cél

Dátum: 2020. márc 02. 13:46

Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere ma délelőtt egyeztetésre hívta össze a polgármesteri hivatal osztályvezetőit, az önkormányzati intézmények és cégek vezetőit, hogy a koronavírus esetleges magyarországi megjelenése esetén milyen intézkedések szükségesek a fertőzés megelőzésére városunkban.

A fülesbagoly legendája

Dátum: 2020. márc 02. 10:32

Interjú Lehoczky Krisztiánnal, a Mályi Madármentő Állomás vezetőjével

Folyamatosan ellenőrizték a gépjárművezetők biztonsági öv használatát

Dátum: 2020. márc 02. 08:00

A biztonsági öv használata a gépjárművekben kötelező – nemcsak a járművezető, de utasai számára is -, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy használata életeket menthet meg!

Legyőzte a Vegyész a kupagyőztest

Dátum: 2020. márc 01. 19:27

Vasárnap a férfi röplabda Extraligában a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika három játszmában legyőzte a friss Magyar Kupa-győztes, a pontvadászatban eddig veretlen Pénzügyőr SE-t.

Közeledik a koronavírus

Dátum: 2020. márc 01. 08:00

Bár jelenleg Magyarországon még nem diagnosztizáltak koronavírussal fertőzött beteget, de a nemzetközi hírek alapján szinte elkerülhetetlen, hogy hazánkban is felüti a fejét a betegség az elkövetkezendő hetekben. Az esetleges járvány megelőzésével kapcsolatosan kereste meg lapunk az Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Edelényi Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete Kazincbarcikai Kirendeltségét és dr. Perjési Zsolt háziorvost.

Védjük meg közösen értékeinket!

Dátum: 2020. febr 29. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete 2017 decemberében fogadta el a településkép védelméről szóló rendeletét. A Kolorhét 7. lapszámában már foglalkoztunk azzal, hogy miért is fontos a város szempontjából ez a határozat, és mi a célja a településkép védelmének.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk