Hírek

Tájékoztató hulladékszállítási rendről

Dátum: 2020. ápr 27. 12:05

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékszállítás rendje nem változik a május 1-jei ünnepnapon. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

Karanténban sem áll meg az élet

Dátum: 2020. ápr 27. 10:44

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében nem győzzük hangsúlyozni, hogy kerülni kell a fizikai kontaktust és amennyiben tehetjük, maradjunk otthon. Vannak, akik külföldről hazatérve kényszerülnek két hét karantén alá, vannak, akik önként vállalják mindezt, hogy védjék magukat, a családjukat és minden városlakót.

A jóga jótékony hatásai

Dátum: 2020. ápr 26. 15:58

A jógát, egyszerre, mint testmozgás egyik formáját és mint lelki megnyugvás eszközét használják az emberek. A jógával az elsődleges célunk általában a stressz levezetése, a feltöltődés vagy épp a méregtelenítés, fogyás. Egy biztos, már az első jógaóra számtalan pozitív élménnyel kecsegtethet.

Betegségtől gyógyul a világ!

Dátum: 2020. ápr 26. 11:34

Első hallásra úgy tűnik kissé ellentmondó a megfogalmazás, azonban, ha a tartami összefüggéseket és következményeket vizsgáljuk igenis helytálló, de legalábbis elgondolkodtató a megállapítás.

Autóápolás otthon

Dátum: 2020. ápr 25. 08:00

Most, hogy mindenkinek van ideje otthon a ház körül sertepertélni, sokszor bele se gondolunk, de az igáslovat is ki kellene azért néha takarítani. Most azt fogom bemutatni, én hogyan csinálok tavaszi nagytakarítást az autómon. 

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 24.

Dátum: 2020. ápr 24. 16:40

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 66 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 2 fő.

Jó játék az „Ökomóka”!

Dátum: 2020. ápr 24. 14:04

Kedves gyerekek, ugye szerettek játszani? Hát akkor játékra fel! A Gyermekek Háza- Kézművesház munkatársai megint valami fantasztikus dolgot találtak ki nektek a szabadidő hasznos és kreatív eltöltésére.

Szolgálnak és védenek - értünk vannak! – Centenáriumi rajzpályázat

Dátum: 2020. ápr 24. 12:15

Az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzkészítő pályázatot hirdet gyermekek részére. Mottó : „Szolgálnak és védenek - értünk vannak!”

Kazincbarcika Város Közbiztonságáért díj – Személyesen mutatott példát

Dátum: 2020. ápr 24. 08:43

Kazincbarcika Város Képviselő-testülete Kazincbarcika Város Közbiztonságáért kitüntető díjat adományoz évente egyszer azoknak a kazincbarcikai személyeknek vagy közösségeknek, akik a város közrendje, közbiztonsága fenntartásának, jobbításának érdekében kiemelkedő színvonalú munkát végeznek, vagy rendkívüli helyzetekben kimagasló teljesítményt nyújtva eredményesen állnak helyt. Idén a szakmai kuratórium javaslata alapján a képviselő-testület a posztumusz díjat Tündik Csaba r. alezredesnek, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság néhai bűnügyi osztályvezetőjének ítélte oda.

Érettségi – Szigorított szabályok mellett készülnek Kazincbarcikán

Dátum: 2020. ápr 23. 18:17

A kormány döntése alapján május 4-étől egészen két héten keresztül tartják a középiskolák az írásbeli érettségiket. Ennek értelmében szigorított szabályok alapján készülnek a kazincbarcikai középiskolák az írásbelik megtartására. Az érettségi idén csak annak kötelező, akiknek ez a továbbtanuláshoz szükséges.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk