Hírek

Az iskolaőr tekintély és támasz a gyerekek számára

Dátum: 2023. okt 14. 17:00

Jelenlétüket a pedagógusok és a szülők is örömmel fogadják. Bár komoly biztonsági feladatokat látnak el az intézményekben, a tanulók sokszor mégis úgy fordulnak hozzájuk, mint lelki társhoz.

Lelkes vastaps dübörgött a Generációk találkozóján

Dátum: 2023. okt 14. 13:00

A szervezők nem tévedtek: huszadik alkalommal is bebizonyosodott, hogy a kultúra és a művészetek élvezete biztos kapocs a különböző nemzedékek között.

Miből élünk?

Dátum: 2023. okt 14. 10:10

Idén Magyarország immár negyedik alkalommal vesz részt az Európai Központi Bank által szervezett, nemzetközi Miből élünk? című adatfelvételben. A felmérésből kapott adatok felbecsülhetetlen értékű információt jelentenek a háztartások gazdasági viselkedésének megértéséhez. A felmérés célja, hogy az Európai Unió, illetve a tagállamok döntéshozói uniós szinten összehasonlítható adatokat kapjanak a háztartások vagyoni helyzetéről, jövedelmi viszonyairól, fogyasztási és megtakarítási szokásairól, eladósodottságának mértékéről.

Fotópályázat magánszemélyek számára, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás alkotói kiírásban

Dátum: 2023. okt 13. 22:19

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt., a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdet meg.

Külső Védelmi Terv gyakorlat

Dátum: 2023. okt 12. 11:25

A mai nap folyamán Kazincbarcika város Külső Védelmi Terv gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem irányításával.

Háromszor is a becsület győzött Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 11. 17:24

Több feledékeny városlakó szerencsésnek mondhatta magát a hétvégén a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság beszámolója szerint. Elhagyott értékeiket ugyanis olyan emberek találták meg, akiknek eszükben sem volt visszaélni a helyzettel, inkább azonnal a hatóság segítségét kérték. 

Teljeskörűen elindult a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 10. 17:27

Az eddigi rendkívül meleg ősz ellenére idén is beköszöntött a fűtésszezon. Cikkünkben áttekintést adunk arról, hogy mitől is függ a rendszer indítása, és hogyan történik a szabályozás az indítás napjaiban.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2023. okt 10. 14:43

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Adomány: 2 és fél millió forint gyűlt össze a jótékonysági futáson a KSZSZK javára

Dátum: 2023. okt 10. 14:00

A Jótékonysági futás résztvevőinek támogatásával és futásával több mint 1 millió Ft gyűlt össze a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ javára. Ezt az összeget 1,5 millió forint adománnyal egészítette ki a BorsodChem Zrt., amely fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és a rászoruló közösségek segítését. A felajánlott hozzájárulást olyan eszközök és berendezések beszerzésére fordítja a szociális intézmény, amelyek elősegítik az idősek, a gyermekek és a rászorulók ellátását és komfortját.

Kiállítás a Mezeyben: a művészet találkozása a fémmel és a kerámiával

Dátum: 2023. okt 10. 07:00

A Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében megnyílt a Fényesek és színesek című közös tárlat, amelyen id. Bolacsek László fémműves iparművész és Lalák Angelika keramikus művésztanár mutatja be alkotásait. A kiállítás a képzőművészet két ágát: az ötvösséget és a keramikusságot hozza össze, bemutatva a fény, a forma és a szín harmóniáját.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk