Hírek

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFund eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

Felhőtlen farsangi mulatozás a Kincsem Napköziben

Dátum: 2024. febr 25. 16:00

Farsangi mulatságot rendezett a gondozottaknak és a szülőknek a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Kincsem Napközije. A jelmezes bulin bohócok is szórakoztatták a résztvevőket, akik nagy örömmel ünnepelték a telet elűző farsangot.

Közös lépésekre van szükség – Klímaalkalmazkodás Kazincbarcikán is

Dátum: 2024. febr 25. 12:14

Az önkormányzatok szerepe a klímaalkalmazkodásban. Ez volt a címe annak az interaktív workshopnak, amelyet a Mezey István Művészeti Központban rendeztek meg. Számos területen együttműködhetnek az önkormányzatok, a cégek és a szakemberek. Például a növények öntözése is megoldható úgy, hogy az környezettudatos legyen. Kazincbarcika városa ebben a BorsodChemmel közösen mutat fel követendő, jó gyakorlatokat.

Így ünnepelte a 70. városi évét Kazincbarcika

Dátum: 2024. febr 24. 13:46

Felkapott fiatal fellépők fanatikusait felvillanyozva, Lil Frakk és Dzsúdló koncerttel indult a Kazincbarcika nyilvános születésnapját ünneplő népes Fő téri buli pénteken este. A két koncertet tarka tűzijáték tette még színesebbé Kolorcityben.

Szülinapi kihívó!

Dátum: 2024. febr 23. 07:32

Péntek este a Fő téren duplát koncertezik és tüzet játszik a város! Gyertek mindnyájan, ünnepeljük együtt Kazincbarcika születésnapját, mutassuk meg, hogy ünneplésben és vigadásban is létezik összefogás és közösség.

Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Dátum: 2024. febr 22. 22:13

Márciusban Budapesten, a Hungexpo területén mutatkozik be a Ferrari szerint is legnagyobb olyan magángyűjtemény, amelyben ikonikus mezek, pólók és dzsekik is megtalálhatóak. Ezekből a darabokból legutóbb Kazincbarcikán rendeztek kiállítást.

Táblázással indul a Tóth Árpád út teljes felújítása

Dátum: 2024. febr 21. 17:49

A héten megkezdődnek az újkazinci tereken indult munkálatok után a Tóth Árpád út felújításához kapcsolódó táblázások. A beruházás a Belterületi utak felújítása projekt keretében valósul meg.

Atom jó kihívás!

Dátum: 2024. febr 21. 14:12

A BorsodChem nyereményjátékot hirdet alapfokú, középfokú és felsőfokú tanulmányaikat folytató diákok körében! Kiváló alkalom, hogy próbára tedd a tudásod egy atom jó kvízzel!

Az újkazinci városrészen kezdődött meg az útfelújítás

Dátum: 2024. febr 20. 20:50

Kazincbarcika 4 pontján, összesen 2,5 km út újul meg rövid időn belül. Az Újkazinc városrészben hétfőn reggel már el is indult a régi burkolat marása. Ott mintegy 1,5 km kap teljesen új aszfaltot. A terv az, hogy az érintett szakaszokon még idén befejeződjenek a munkálatok. A felújítás a Tóth Árpád és az Attila utat, valamint a végállomás melletti lakótelepet is érinti.

Idén még színesebb virágpark vár a városra — ez a főkertész elképzelése

Dátum: 2024. febr 19. 22:14

Molnár Péter főkertész felkavarja a kazincbarcikai virágzás színeit. „Mintás perzsaszőnyegeket” tervez virágokból a körforgalmakba, máshova pedig csinos évelő növényeket telepít. Leghamarabb a téli jázminok borulnak februári virágba, míg az éves virágkor októberig is kitarthat majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk