Hírek

Demeter Lotti országos bajnok

Dátum: 2023. okt 03. 11:15

Kazincbarcika büszkesége Demeter Lotti, aki tavasszal Zalaegerszegen nyerte meg a birkózók Diák II. Női Országos Bajnokságát, néhány napja pedig a Diákolimpiai Magyar Bajnokságon győzedelmeskedett. Gratulálunk a fiatal tehetség eredményéhez!

Átadták az Eszterlánc Óvoda új épületét

Dátum: 2023. okt 02. 19:00

A korábbi terveknek megfelelően, szeptemberre elkészült a Tiszáninneni Református Egyházkerület fenntartásában működő 100 férőhelyes Eszterlánc Óvoda, amely mostantól 4 gyönyörűen felszerelt csoportszobában fogadja az oda járó gyermekeket. Az átadót ünnepélyes keretek között tartották az intézményben.

Kiállítás, vetélkedő és torta — 15 éves az IDŐVÁR Nyugdíjas Kulturális Klub

Dátum: 2023. okt 02. 16:00

15 éves születésnapját ünnepelte az IDŐVÁR Nyugdíjas Kulturális Klub, amely 2008. szeptember 25-én alakult meg az Egressy Béni Művelődési Központban. A klub tagjai és vendégei a Mezey-házban gyűltek össze, hogy együtt idézzék fel az eltelt időszakot, és szórakozzanak egy vidám délutánon.

Ülésezett Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Dátum: 2023. okt 02. 14:06

Munkaterv szerinti ülést tartott múlt csütörtökön Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A grémium a változó szokásokat figyelembe véve alkotta meg rendeletét a napjainkban egyre népszerűbb névadó és házassági évforduló ünnepségek megtartásainak szabályaira vonatkozóan, és több beszámoló is elhangzott a városban működő intézmények munkáját tekintve.

Indul a Gépész utcai rendelő felújítása

Dátum: 2023. okt 01. 14:02

A Széchenyi Terv Plusz program keretén belül 67,83 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a Kazincbarcika Város Önkormányzata, „Helyi egészségügyi alapellátás fejlesztése a Gépész utcai orvosi rendelőnél” c. támogatási kérelem keretén belül.

Korlátozott számban még elérhetőek a regisztrációs jegyek

Dátum: 2023. szept 30. 20:25

Egymás után két előadás kínál feledhetetlen pillanatokat a szépkorúaknak október 2-án (hétfőn) a Don Bosco Sportközpontban, de már csak a 16:00 órai előadásra lehet regisztrációs jegyet váltani a helyszínen.

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?