Hírek

Lezárult a Deák épületének komplex energetikai felújítása

Dátum: 2023. aug 17. 20:08

Befejeződött a Kazincbarcika Város Önkormányzata által megvalósított, az Ózdi Szakképzési Centrum fenntartásában lévő Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületének komplex energetikai korszerűsítése.

Útlezárás a Kolorfesztivál miatt

Dátum: 2023. aug 15. 19:29

A hétvégére áthelyeződik a Kolorfesztivál helyszíne a Fő térre, amely útlezárással jár. Mutatjuk, hogyan.

Visszatér a szúnyogkommandó

Dátum: 2023. aug 15. 13:03

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából ismét szúnyoggyérítés lesz. Ezúttal augusztus 17-én, az esti órákban csapnak le a Bogármérnökség Kft. szakemberei.

Buszbaleset Berentén

Dátum: 2023. aug 14. 14:08

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a reggeli órákban Berente területén. Egy menetrendszerinti autóbusz villanyoszlopnak ütközött. Az esetnek két súlyos sérültje is van.

A Gépész utcaival folytatódik a háziorvosi rendelők felújítása

Dátum: 2023. aug 11. 13:00

Hamarosan az összes háziorvosi rendelő felújított állapotban fogadja a betegeket Kazincbarcikán. Már csak két épület korszerűsítése van hátra. Most a kertvárosi Gépész utcai rendelőn van a sor, amely több mint 50 millió forintból újulhat meg.

Az iskolai, óvodai fakivágások kulisszatitkai az új főkertésztől

Dátum: 2023. aug 10. 22:18

Az egyik kazincbarcikai tanintézmény udvarából érkeztek fakivágásról szóló hírek. Sajnos nem véletlenül. Veszélyes ügy állt a háttérben. A megoldás gyors és drasztikus volt, de cserébe sok évtizedre előremutatóan hosszú távú, sőt új szintre emelő. Erről nyilatkozott a Kolorline-nak Molnár Péter, Kazincbarcika friss főkertésze.

Szúnyoggyérítés újra Kazincbarcikán

Dátum: 2023. aug 10. 14:40

Földi-biológiai szúnyoglárvairtás és földi biológiai szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán augusztus 10-én, este 8 és reggel 5 óra között.

Félidei számvetés — még 10 napig élvezhetjük a 10. Kolorfesztivált

Dátum: 2023. aug 10. 09:00

Úgy tűnik, mindenki ki volt már éhezve a színes város színes programjaira, mert a félidőhöz érkezve kijelenthető: minden programot hatalmas érdeklődés övezett. A leghangosabb sikere Majka koncertjének volt, de maradtak még nagyágyúk a második etapra is.

Szívélyes fogadtatás — Técsőről fogadott a nyáron ukrán fiatalokat Kazincbarcika

Dátum: 2023. aug 09. 13:08

Técsőről, Kazincbarcika ukrán testvérvárosából érkeztek július közepén diákok kísérőikkel együtt, hogy egy hetet táborozzanak városunkban. A szabadidős foglalkozások, játékok, lehetőséget teremtettek arra, hogy kicsit elszakadjanak a háború gondolatától, megfeledkezzenek nehéz helyzetükről.

A Kolorfesztiválon fellépő Mehringert Majka segíti meg balesetüket követően

Dátum: 2023. aug 07. 21:29

Kazincbarcikai fellépésük után egy nappal rázta meg az országot a hír, miszerint Majka előzenekara, a Mehringer súlyos balesetet szenvedett az ország másik felén, amikor egy fesztiválra tartottak. Csodával határosan nyolcból nyolcan túlélőként juthattak ki a roncsok közül, de dobosuk, Frick csigolyatörést szenvedett (szerencsére már stabil állapotban van), továbbá minden felszerelésük odalett. A Fábián Juli Emlékalapítvány adománygyűjtést szervezett a drámai helyzetben a művészeknek, majd néhány órája érkezett a hír, hogy Majkáék vállalják a megsemmisült hangszerpark visszaállításának teljes költségét.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk