Hírek

A TISZTA VÍZ TITKA —VÍZBÁZISVÉDELEM

Dátum: 2023. jún 07. 16:05

Társaságunk, a KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN elvevezésű projekt keretében, egy 6 részből álló nyereményjátékot hirdet a KolorLine hírportál látogatói körében. (x)

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 07. 14:35

Kazincbarcikán mintegy 800 hektáron 2023. június 8-án szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi kémiai védekezés napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre, tartaléknapok: 2023. június 9-10.

Gyógyszertári ügyeleti nyitvatartási rend

Dátum: 2023. jún 06. 17:00

Így alakul 2023. II. felében a gyógyszertári ügyeleti nyitvatartási rend Kazincbarcikán.

Klímaadaptációs célú vízgazdálkodás, avagy fókuszban a tudatos és fenntartható vízhasználat

Dátum: 2023. jún 06. 13:58

Az éghajlatváltozás jelenségét ma már saját bőrünkön érezzük, hiszen az elmúlt években az olyan extrém időjárási jelenségek, mint az aszályok, hőhullámok vagy éppen a villámárvizek közvetlen környezetünkben is egyre gyakoribbá váltak. Keserű tapasztalatok sokasága igazolja, hogy a klímaváltozás hatásainak lehetőség szerinti mérséklése és a változó körülményekhez való minél eredményesebb alkalmazkodás mindannyiunk közös érdeke.

Országos bajnok a Pollack Mihály Általános Iskola II. korcsoportos lánycsapata

Dátum: 2023. jún 05. 13:00

Június 1-jén a legkisebbek küzdelmeivel zárult az Atlétika Diákolimpia országos versenysorozata. Kazincbarcika országos bajnoki címet nyert.

Húrok: Kin Gábor képzőművész alkotásai a Mezeyben

Dátum: 2023. jún 05. 08:00

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör támogatásával nyílt kiállítása Kin Gábor festő, autodidakta művésznek május 25-én a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. A Húrok című tárlaton az alkotó utóbbi négy évének, útkeresésének sajátos látásmódjában készült olajfestményei tekinthetőek meg.

Megújult környezetben számítanak az olvasókra Rudolftelepen

Dátum: 2023. jún 04. 20:00

Egy újabb kistelepülési könyvtár felújítása valósult meg térsédünkben: a rudolftelepi szolgáltatóhely ünnepélyes átadóját a közelmúltban tartották.

Fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 04. 12:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata — Szitka Péter polgármester irányításával — 2022-ben is felelősen és takarékosan gazdálkodott, így további fontos fejlesztések kezdődhetnek el és valósulhatnak meg idén a városban. A teljesség igénye nélkül: műfüves pálya épül több tagiskola udvarán, felújítások zajlanak majd a Varázskert Bölcsődében és a Kincsem Napköziben, várhatóan újabb házfalakra kerülhetnek falfestmények, és energetikai korszerűsítés kezdődik az Egressy Béni Művelődési Központban.

Ismét zenével és szépséggel játszik a víz a városban

Dátum: 2023. jún 04. 09:00

Újra eljött az év jobbik fele a szökőkút-hódolók számára is. Megeredtek Kazincbarcika bombázó vízi szépségei, élükön a főattrakciót jelentő Fő téri zenés vízijáték-show-val, hogy beindítsák a tekintetet és a nyári hangulatot is.

Erasmus program — a fenntarthatósággal ismerkedtek nemzetközi vendégek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 03. 21:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola sikeresen pályázott az Erasmus fenntarthatósági és környezetvédelmi programra, melynek részeként török, román és olasz delegációval közösen térképezik fel a résztvevők egymás zöldprogramjait. A projekt 3. állomásaként — az olaszországi és a törökországi látogatásokat követően — a delegáció tagjai Kazincbarcikára érkeztek egy hétre, ahol helyi fenntarthatósági megoldásokkal ismerkedtek.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk