Hírek

Illegális gyorsulási versenyek és driftelés

Dátum: 2023. okt 05. 23:34

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a többnyire engedély nélkül átalakított járművekkel történő, a közúton szervezett „illegális gyorsulási versenyek” rendezései, ezeken való részvétel, valamint a közúti forgalomban való driftelés.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Dátum: 2023. okt 05. 09:00

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra a BorsodChem Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Életműdíj a kazincbarcikai ritmikus gimnasztika patrónájának

Dátum: 2023. okt 04. 14:00

A Magyar Edzők Napja alkalmából a Testnevelés és Sporttudományi Egyetemen rendezett ünnepi díjátadó gálán a Magyar Edzők Társasága életműdíjat adományozott Mészáros Györgynének, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület nyugalmazott ritmikus gimnasztika edzőjének. Ő emlékezik vissza velünk mozgalmas és bravúros életpályájára.

A BorsodChem tudhatja magáénak az idei év legjobb pénzügyi vezetőjét

Dátum: 2023. okt 04. 09:00

A Portfolio gazdasági hírportál Future of Finance 2023 konferenciáján adták a Credit Management Group által alapított „CFO of the year” és „CFO Master” díjakat szeptember 20-án.

Távhővezeték-csere a Mátyás király úton

Dátum: 2023. okt 03. 17:18

Meghibásodott egy távhővezeték Kazincbarcikán, a Mátyás király út 28/A előtti területen. A javítási és helyreállítási munkálatok idejére az érintett városrészben félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok egy nagyon rövid szakaszon, valamint 3 napig szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás is néhány épülettömbben.

BorsodChem: Az egészséges életmód és a közösség támogatója

Dátum: 2023. okt 03. 15:00

A BorsodChem a Kolorfutás alkalmával ismét tanúbizonyságot tett a helyi közösségek iránti elkötelezettségéről, adományt adva át a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületnek. A verseny névadó szponzora tovább folytatja a 2020-ban hagyományteremtő céllal indított kezdeményezését, és a munkavállalók szabadidős testmozgással összegyűjtött perceit — pénzre váltva azt — nemes célú támogatásra fordítja.

Demeter Lotti országos bajnok

Dátum: 2023. okt 03. 11:15

Kazincbarcika büszkesége Demeter Lotti, aki tavasszal Zalaegerszegen nyerte meg a birkózók Diák II. Női Országos Bajnokságát, néhány napja pedig a Diákolimpiai Magyar Bajnokságon győzedelmeskedett. Gratulálunk a fiatal tehetség eredményéhez!

Átadták az Eszterlánc Óvoda új épületét

Dátum: 2023. okt 02. 19:00

A korábbi terveknek megfelelően, szeptemberre elkészült a Tiszáninneni Református Egyházkerület fenntartásában működő 100 férőhelyes Eszterlánc Óvoda, amely mostantól 4 gyönyörűen felszerelt csoportszobában fogadja az oda járó gyermekeket. Az átadót ünnepélyes keretek között tartották az intézményben.

Kiállítás, vetélkedő és torta — 15 éves az IDŐVÁR Nyugdíjas Kulturális Klub

Dátum: 2023. okt 02. 16:00

15 éves születésnapját ünnepelte az IDŐVÁR Nyugdíjas Kulturális Klub, amely 2008. szeptember 25-én alakult meg az Egressy Béni Művelődési Központban. A klub tagjai és vendégei a Mezey-házban gyűltek össze, hogy együtt idézzék fel az eltelt időszakot, és szórakozzanak egy vidám délutánon.

Ülésezett Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Dátum: 2023. okt 02. 14:06

Munkaterv szerinti ülést tartott múlt csütörtökön Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A grémium a változó szokásokat figyelembe véve alkotta meg rendeletét a napjainkban egyre népszerűbb névadó és házassági évforduló ünnepségek megtartásainak szabályaira vonatkozóan, és több beszámoló is elhangzott a városban működő intézmények munkáját tekintve.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk