Hírek

Nem sikerült megállítani a Kecskemétet

Dátum: 2022. nov 08. 14:16

A férfi röplabda Extraliga hétvégi játéknapján rangadót játszott a Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskemét ellen hazai pályán. A kék-sárgák az első két játszmában még jól játszottak, de a végére elfáradtak és 3-1-es vereséget szenvedtek.

Felkészülési atlétika verseny a Kazinczyban

Dátum: 2022. nov 08. 14:06

Felkészülési atlétika verseny várt az első és második osztályos tanulókra a Kazinczy Tornacsarnokban. Az november 3-i esemény célja az atlétika sportág népszerűsítése, illetve a versenyzés lehetőségének biztosítása volt.

Döntetlen a Pécs ellen

Dátum: 2022. nov 07. 14:34

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga tizenötödik fordulójában a PMFC csapatát fogadta a Kolorcity Arénában. A november 6-i mérkőzés döntetlennel zárult.

Sportiskolássá avatták az elsősöket

Dátum: 2022. nov 07. 12:55

Hivatalosan is spotiskolássá avatták az elsős, valamint az újonnan belépő diákokat a Kazinczy Ferenc Tagiskolában múlt pénteken. A jeles alkalom kapcsán mindenki megkapta az iskolában csak macis pólónak nevezett ruhadarabot.

Motorral is biztonságban!

Dátum: 2022. nov 06. 08:00

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a november eleji kedvező időjárásra tekintettel a motorosok még nagy számban lehetnek a közutakon, ezért kérjük, fokozottan figyeljenek rájuk!

November végéig érvényesek az előző tanévi, félévi diákigazolványok a MÁV-Volán-csoport járatain

Dátum: 2022. nov 06. 00:00

Az Oktatási Hivatal és a Technológiai és Ipari Minisztérium döntésének értelmében egy hónappal meghosszabbították a diákigazolványok érvényességi idejét a közlekedési szolgáltatóknál. Október 31. helyett november 30-ig használhatók utazásra az előző tanévben, illetve félévben kiadott matricákkal ellátott diákigazolványok a MÁV-START, a Volánbusz és a HÉV járatain.

BorsodChem Kolorfutás Virtual – Fussunk jótékony célért!

Dátum: 2022. nov 05. 08:00

Folyamatos a nevezés a Virtuális Kolorfutára, melynek célja most nem a versengés, hanem a jótékonykodás, hiszen a szervezők a nevezési díjból származó bevételt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületének ajánlják fel.

Elkezdődött a krízisidőszak

Dátum: 2022. nov 05. 08:00

A november elsejével beköszöntő krízis dőszak minden évben komoly feladatot jelent a városi hajléktalanellátó intézményeknek, leginkább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedőnek.

Fejlesztéssel erősít a Heinzler Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 04. 11:35

Egy sikeres GINOP-os pályázatnak köszönhetően csaknem 300 millió forintos támogatásban részesült a Heinzler Gépgyártók Kft. Kazincbarcikán. Az összegből telephelyfejlesztés, valamint új gépek, eszközök beszerzése valósult meg.

Felemás hétvége

Dátum: 2022. nov 04. 11:09

Hazai pályán játszottak a Kazincbarcika női és férfi NB II-ben szereplő kézilabdázók. Az október 29-ei mérkőzésen a hölgyek győzni tudtak a salgótarjáni csapat ellen, azonban a férfiegyüttes vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk