Hírek

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

Figyelem, újabb trükkel próbálkoztak az unokázós csalók!

Dátum: 2022. szept 30. 09:48

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy figyelmeztessék hozzátartozóikat, nehogy bűncselekmény áldozatává váljanak!

Zajlik a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvoda felújítása

Dátum: 2022. szept 30. 09:40

Az épületgépészeti átalakításokkal megkezdődtek a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvódák felújítási munkálatai. Jelenleg a gipszkartonozást és festést végzik a szakemberek az intézményekben.

A Mezey Kávézó átalakítás miatt zárva lesz

Dátum: 2022. szept 29. 11:54

Átalakítás miatt a Mezey Kávézó október 1-jétől október 15-éig zárva tart.

Elkészült a három új színes házfal

Dátum: 2022. szept 29. 11:36

Elkészültek az új színes házfalak, amelyek nyertek a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázatán. A három új pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma 45-re bővült.

Idén ősszel folytatódik a veszélyes és elöregedett fák kivágása

Dátum: 2022. szept 29. 11:10

Az időjárástól függően az elkövetkezendő hetekben kb. hatvan veszélyessé vált, elkorhadt fát vágnak ki a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. A fák pótlásáról már ősszel gondoskodnak majd a szakemberek.

Birkózó Gyermek Gálán vettek részt a KVSE birkózói

Dátum: 2022. szept 29. 09:20

Az ESMTK közel 200 versenyzővel szervezett nagyszabású Birkózó Gyermek Gálát szeptember 25-én a Kruj Iván Sportcsarnokban. A gálán a legnagyobb budapesti klubok mellett több vidéki egyesület is részt vett. A KVSE birkózó szakosztálya 10 versenyzőt indított és az igen erős mezőnyben 1 első, 2 második és 7 harmadik helyezést szereztek.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk