https://kolorline.hu/Szorgos kezek

Szorgos kezek

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Ha február, akkor Kolbásztöltő Fesztivál! Megszokhattuk már, hogy jégtörő havának végéhez közeledve Vadnán jól felkészült csapatok csapnak össze hogy kiderüljön, ki a vidék legügyesebb kolbászkészítője.

 

Február 18-án tizenkét, családi és baráti társaságból verbuválódott csoport tüsténkedett. Természetesen a szervezők nem feledkeztek meg a publikum szórakoztatásáról sem. A fesztivál visszatérő fellépői a Velezd Néptáncegyüttes és a Karlo Country Dancers-együttes. A hagyományos magyar táncokat lejtő néptáncosok és vadnyugati táncot járó formáció kontrasztját a sajókazai AKKORD Színpad tagjainak műsora törte meg. A helyi Csepűrágó Színjátszók tréfás jelenetekkel szórakoztatták a nagyérdeműt. Az est leszálltával Újvári Marika mulatós nótái fokozták a hangulatot. A programok közben a legifjabb látogatókat népi játszótér és játszóház várta. A rendezvény ideje alatt Vadnáról, Kazincbarcikáról, Sajóivánkáról, Sajógalgócról és Trizsből érkezett kézművesek kínálták portékáikat. A hajnalig tartó dáridó talpalávalóját Újhelyi István húzta.

További híreink

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. jún 17. 11:52

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtásának II.üteme megkezdődik.

Beszéljünk az autólopásról - melyek a legrizikósabb helyzetek?

Dátum: 2019. jún 17. 11:25

A rendőrségi statisztikai adatok alapján szinte minden évben növekszik az autólopások száma. Ez részben annak köszönhető, hogy egyre többen válnak tulajdonossá, de egyben annak is, hogy ezek a tulajdonosok sokszor nem gondoskodnak megfelelően a biztonságról. Vannak olyan tényezők és körülmények, amelyek elkerülésével a lopás esélye csökkenthető. Ebben a cikkben ezekről lesz szó.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk