https://kolorline.hu/Szorgos kezek

Szorgos kezek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Ha február, akkor Kolbásztöltő Fesztivál! Megszokhattuk már, hogy jégtörő havának végéhez közeledve Vadnán jól felkészült csapatok csapnak össze hogy kiderüljön, ki a vidék legügyesebb kolbászkészítője.

 

Február 18-án tizenkét, családi és baráti társaságból verbuválódott csoport tüsténkedett. Természetesen a szervezők nem feledkeztek meg a publikum szórakoztatásáról sem. A fesztivál visszatérő fellépői a Velezd Néptáncegyüttes és a Karlo Country Dancers-együttes. A hagyományos magyar táncokat lejtő néptáncosok és vadnyugati táncot járó formáció kontrasztját a sajókazai AKKORD Színpad tagjainak műsora törte meg. A helyi Csepűrágó Színjátszók tréfás jelenetekkel szórakoztatták a nagyérdeműt. Az est leszálltával Újvári Marika mulatós nótái fokozták a hangulatot. A programok közben a legifjabb látogatókat népi játszótér és játszóház várta. A rendezvény ideje alatt Vadnáról, Kazincbarcikáról, Sajóivánkáról, Sajógalgócról és Trizsből érkezett kézművesek kínálták portékáikat. A hajnalig tartó dáridó talpalávalóját Újhelyi István húzta.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk