https://kolorline.hu/Szorgos kezek

Szorgos kezek

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Ha február, akkor Kolbásztöltő Fesztivál! Megszokhattuk már, hogy jégtörő havának végéhez közeledve Vadnán jól felkészült csapatok csapnak össze hogy kiderüljön, ki a vidék legügyesebb kolbászkészítője.

 

Február 18-án tizenkét, családi és baráti társaságból verbuválódott csoport tüsténkedett. Természetesen a szervezők nem feledkeztek meg a publikum szórakoztatásáról sem. A fesztivál visszatérő fellépői a Velezd Néptáncegyüttes és a Karlo Country Dancers-együttes. A hagyományos magyar táncokat lejtő néptáncosok és vadnyugati táncot járó formáció kontrasztját a sajókazai AKKORD Színpad tagjainak műsora törte meg. A helyi Csepűrágó Színjátszók tréfás jelenetekkel szórakoztatták a nagyérdeműt. Az est leszálltával Újvári Marika mulatós nótái fokozták a hangulatot. A programok közben a legifjabb látogatókat népi játszótér és játszóház várta. A rendezvény ideje alatt Vadnáról, Kazincbarcikáról, Sajóivánkáról, Sajógalgócról és Trizsből érkezett kézművesek kínálták portékáikat. A hajnalig tartó dáridó talpalávalóját Újhelyi István húzta.

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk