https://kolorline.hu/Szorgos kezek

Szorgos kezek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Ha február, akkor Kolbásztöltő Fesztivál! Megszokhattuk már, hogy jégtörő havának végéhez közeledve Vadnán jól felkészült csapatok csapnak össze hogy kiderüljön, ki a vidék legügyesebb kolbászkészítője.

 

Február 18-án tizenkét, családi és baráti társaságból verbuválódott csoport tüsténkedett. Természetesen a szervezők nem feledkeztek meg a publikum szórakoztatásáról sem. A fesztivál visszatérő fellépői a Velezd Néptáncegyüttes és a Karlo Country Dancers-együttes. A hagyományos magyar táncokat lejtő néptáncosok és vadnyugati táncot járó formáció kontrasztját a sajókazai AKKORD Színpad tagjainak műsora törte meg. A helyi Csepűrágó Színjátszók tréfás jelenetekkel szórakoztatták a nagyérdeműt. Az est leszálltával Újvári Marika mulatós nótái fokozták a hangulatot. A programok közben a legifjabb látogatókat népi játszótér és játszóház várta. A rendezvény ideje alatt Vadnáról, Kazincbarcikáról, Sajóivánkáról, Sajógalgócról és Trizsből érkezett kézművesek kínálták portékáikat. A hajnalig tartó dáridó talpalávalóját Újhelyi István húzta.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk