https://kolorline.hu/A nőket ünnepelték

A nőket ünnepelték

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A nemzetközi nőnap szerte a világon nők iránti tisztelet és megbecsülés napja, melyet 1917-től – Magyarországon 1948-tól – március 8-án tartanak. Az eredetileg munkásmozgalmi eredetű, főként a nők egyenjogúságával kapcsolatos demonstratív nap mára szelíd megemlékezéssé alakult át. A hódolat jeleként rendeztek nőnapi koncertet Sajószentpéteren, a sportcsarnokban Bereczki Zoltán és zenésztársai közreműködésével. A zsúfolásig megtelt arénában fergeteges volt a hangulat, az egyórásra tervezett műsor másfélórásra sikeredett. A művész többek között Michael Jackson, Lionel Richie, LGT és R-Go-slágerekkel szórakoztatta a közönséget.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk