https://kolorline.hu/Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Első alkalommal, „Nyitott kapukkal” címmel tartottak nyílt napot a berentei polgármesteri hivatalban március 22-én. Az intézménybe érkező közel negyven lakos betekintést nyerhetett a község ügyeinek intézésébe, menetébe.

 

Nagy Boglárka jegyző és Roza László, a település polgármestere, valamint a hivatal dolgozóinak segítségével lehetőség volt arra is, hogy a látogatók részletesen tájékozódjanak az önkormányzat és az intézmények költségvetéséről, valamint betekintést kaptak Berente pénzügyi helyzetébe. A nyílt napon bemutatták azt is, hogy a hivatalban ki milyen feladatot végez.

 

– Egyeztettünk és beszélgettünk a települést érintő és foglalkoztató kérdésekkel: például a közfoglalkoztatásról, az önkormányzat által alapított társaságról, a képviselő-testület munkájáról és működéséről, a hivatali munkáról, az elmaradásokról és a hiányosságok kezeléséről, valamint a jelenleg folyó ellenőrzésekről – tájékoztatott a jegyző. A felnőtteken kívül a berentei általános iskola 8. osztályos tanulói és a Tündérkert Óvoda nagycsoportosai is hivatalosak voltak a nyílt napra, ahol kipróbálhatták a szavazórendszert, beszélgettek a hivatal dolgozóival, és megnézegették ki és milyen eszközt használ a napi munkája során.

További híreink

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. jún 17. 11:52

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtásának II.üteme megkezdődik.

Beszéljünk az autólopásról - melyek a legrizikósabb helyzetek?

Dátum: 2019. jún 17. 11:25

A rendőrségi statisztikai adatok alapján szinte minden évben növekszik az autólopások száma. Ez részben annak köszönhető, hogy egyre többen válnak tulajdonossá, de egyben annak is, hogy ezek a tulajdonosok sokszor nem gondoskodnak megfelelően a biztonságról. Vannak olyan tényezők és körülmények, amelyek elkerülésével a lopás esélye csökkenthető. Ebben a cikkben ezekről lesz szó.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk