https://kolorline.hu/Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Első alkalommal, „Nyitott kapukkal” címmel tartottak nyílt napot a berentei polgármesteri hivatalban március 22-én. Az intézménybe érkező közel negyven lakos betekintést nyerhetett a község ügyeinek intézésébe, menetébe.

 

Nagy Boglárka jegyző és Roza László, a település polgármestere, valamint a hivatal dolgozóinak segítségével lehetőség volt arra is, hogy a látogatók részletesen tájékozódjanak az önkormányzat és az intézmények költségvetéséről, valamint betekintést kaptak Berente pénzügyi helyzetébe. A nyílt napon bemutatták azt is, hogy a hivatalban ki milyen feladatot végez.

 

– Egyeztettünk és beszélgettünk a települést érintő és foglalkoztató kérdésekkel: például a közfoglalkoztatásról, az önkormányzat által alapított társaságról, a képviselő-testület munkájáról és működéséről, a hivatali munkáról, az elmaradásokról és a hiányosságok kezeléséről, valamint a jelenleg folyó ellenőrzésekről – tájékoztatott a jegyző. A felnőtteken kívül a berentei általános iskola 8. osztályos tanulói és a Tündérkert Óvoda nagycsoportosai is hivatalosak voltak a nyílt napra, ahol kipróbálhatták a szavazórendszert, beszélgettek a hivatal dolgozóival, és megnézegették ki és milyen eszközt használ a napi munkája során.

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk