https://kolorline.hu/Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Nyitott kapukkal várták a berenteieket

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Első alkalommal, „Nyitott kapukkal” címmel tartottak nyílt napot a berentei polgármesteri hivatalban március 22-én. Az intézménybe érkező közel negyven lakos betekintést nyerhetett a község ügyeinek intézésébe, menetébe.

 

Nagy Boglárka jegyző és Roza László, a település polgármestere, valamint a hivatal dolgozóinak segítségével lehetőség volt arra is, hogy a látogatók részletesen tájékozódjanak az önkormányzat és az intézmények költségvetéséről, valamint betekintést kaptak Berente pénzügyi helyzetébe. A nyílt napon bemutatták azt is, hogy a hivatalban ki milyen feladatot végez.

 

– Egyeztettünk és beszélgettünk a települést érintő és foglalkoztató kérdésekkel: például a közfoglalkoztatásról, az önkormányzat által alapított társaságról, a képviselő-testület munkájáról és működéséről, a hivatali munkáról, az elmaradásokról és a hiányosságok kezeléséről, valamint a jelenleg folyó ellenőrzésekről – tájékoztatott a jegyző. A felnőtteken kívül a berentei általános iskola 8. osztályos tanulói és a Tündérkert Óvoda nagycsoportosai is hivatalosak voltak a nyílt napra, ahol kipróbálhatták a szavazórendszert, beszélgettek a hivatal dolgozóival, és megnézegették ki és milyen eszközt használ a napi munkája során.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk