https://kolorline.hu/Péteri majális

Péteri majális

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Többféle ünnep kapcsolódik május 1-jéhez. Ekkor tartjuk a munka ünnepét, illetve ezen a napon állítanak májusfát, - a természet újjászületésének szimbólumát -  a legények a lányoknak.

Sajószentpéteren április 30-án és május 1-én tartották a városi rendezvényt. Vasárnap az esi programban a Kazincbarcikai Ifjúsági Fúvószenekar és a Sajószentpéteri Gyöngyszem Mazsorettek szórakoztatták az egybegyűlteket, majd a tömeg a fáklyák fényénél a művelődési központtól a BÉV lakótelepig vonult. A helyiek által a Pipiske hegynek titulált helyszínen lépett fel a két fiatal tehetség, Opitz Barbara, az X-Faktor hatodik szériájának győztese, valamint Veréb Tamás, a 2016-os Sztárban sztár nyertese. A műsort varázslatos tűzijáték zárta. A hétfői nap a családokról szólt. A gyermekekre gondolva volt körhinta, népi játékpark, kézműves foglalkozás, arcfestés, lufihajtogató bohóc. A jó hangulatot táncházzal fokozták. Állítottak hagyományos májusfát, végül pedig Bóbita és Bendegúz bohócok mulattatták a kicsiket.

 

További híreink

Rendhagyó integrációs testnevelésóra jógaoktatással

Dátum: 2023. dec 07. 12:40

Egy decemberi pénteken, ami más lett, mint a többi, Sütő Ágnes, Kazincbarcika Pro Urbe díjas sportszervezője és a Fitt Barcika oktatója érkezett Don Bosco Iskolába rendkívüli tornaórát tartani. Közben a jóga segítségével ösztönözte az egészségmegőrzésre a diákokat a “Közösségi integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató akcióterületen" című jó ügy keretében.

Így változik Kazincbarcika térségi buszközelkedése 2023. december 10-től

Dátum: 2023. dec 06. 21:24

A VOLÁNBUSZ Zrt. 2023. december 10-től – vasárnap – kezdve, az alábbi országos és regionális menetrend-módosítások bevezetését tervezi:

A gyermek-Mikulás csúcstalálkozókat újra Mikulás-vonatozás követte

Dátum: 2023. dec 06. 12:58

A kicsik gyönyörűen berendezett díszletek között találkozhattak Kazincbarcikán a Mikulással és nemcsak egy csomagot vehettek át tőle, de közös fotóra is lehetőségük nyílt 5-én és 6-án a Mezey István Művészeti Központban. Ezután pedig ismét útra kelt a Mikulás-vonat.

Énekszóval várták a Mikulást a Mosolysziget Bölcsőde csemetéi

Dátum: 2023. dec 06. 09:06

Nemcsak a gyerekek, hanem a Kazincbarcikai Szociális és Szolgáltató Központ dolgozói is nagyon várták már a puttonyost, hiszen a város családbarát bölcsődéiben ez fontos esemény.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika Karácsony

Irinyi tornacsarnok

Az illatok kalandjátéka - Adventtől újévig Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Isten pénze musical előadás

Don Bosco Sportközpont

Újévi koncert a Melódia Kamarazenekarral

Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk