https://kolorline.hu/Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Negyedik alkalommal rendezték meg Edelényben a veterán motorok találkozóját. A helyszínt a Borsodi Tájház területe adta. Mintegy 30, a II. világháború után gyártott motorbiciklit csodálhattak meg az érdeklődők. A színes forgatagban nem volt hiány, hiszen a motorosok társasága korántsem egy zárt csoport, a család és a barátok kíséretében érkeztek. A vidám hangulatot a Vibrator és a Mangalica zenekar alapozta meg. A legszebbnek ítélt motorokat a közönségszavazata alapján jutalmazták. A különdíjat Kiss Péter Skoda S100-asa érdemelte ki. Harmadik helyezett lett Antal Pál és a Cetka 150-ös, második helyen végzett Herczeg Zsolt és a Pannonia P9-es, a képzeletbeli dobogó legfelső fokát pedig Orosz Attila és a Csepel 125-öse foglalhatta el. Közben sültek a kemencében a finom házi cipók, melyeket fokhagymás tejföllel ízesítve bárki megkóstolhatott. A nyertes járművek tulajdonosai ugyancsak frissen sült kenyeret kaptak ajándékba a szervezőktől.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk