https://kolorline.hu/Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Negyedik alkalommal rendezték meg Edelényben a veterán motorok találkozóját. A helyszínt a Borsodi Tájház területe adta. Mintegy 30, a II. világháború után gyártott motorbiciklit csodálhattak meg az érdeklődők. A színes forgatagban nem volt hiány, hiszen a motorosok társasága korántsem egy zárt csoport, a család és a barátok kíséretében érkeztek. A vidám hangulatot a Vibrator és a Mangalica zenekar alapozta meg. A legszebbnek ítélt motorokat a közönségszavazata alapján jutalmazták. A különdíjat Kiss Péter Skoda S100-asa érdemelte ki. Harmadik helyezett lett Antal Pál és a Cetka 150-ös, második helyen végzett Herczeg Zsolt és a Pannonia P9-es, a képzeletbeli dobogó legfelső fokát pedig Orosz Attila és a Csepel 125-öse foglalhatta el. Közben sültek a kemencében a finom házi cipók, melyeket fokhagymás tejföllel ízesítve bárki megkóstolhatott. A nyertes járművek tulajdonosai ugyancsak frissen sült kenyeret kaptak ajándékba a szervezőktől.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk