https://kolorline.hu/Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Negyedik alkalommal rendezték meg Edelényben a veterán motorok találkozóját. A helyszínt a Borsodi Tájház területe adta. Mintegy 30, a II. világháború után gyártott motorbiciklit csodálhattak meg az érdeklődők. A színes forgatagban nem volt hiány, hiszen a motorosok társasága korántsem egy zárt csoport, a család és a barátok kíséretében érkeztek. A vidám hangulatot a Vibrator és a Mangalica zenekar alapozta meg. A legszebbnek ítélt motorokat a közönségszavazata alapján jutalmazták. A különdíjat Kiss Péter Skoda S100-asa érdemelte ki. Harmadik helyezett lett Antal Pál és a Cetka 150-ös, második helyen végzett Herczeg Zsolt és a Pannonia P9-es, a képzeletbeli dobogó legfelső fokát pedig Orosz Attila és a Csepel 125-öse foglalhatta el. Közben sültek a kemencében a finom házi cipók, melyeket fokhagymás tejföllel ízesítve bárki megkóstolhatott. A nyertes járművek tulajdonosai ugyancsak frissen sült kenyeret kaptak ajándékba a szervezőktől.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk