https://kolorline.hu/Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Pannóniák és Csepelek randevúja Edelényben

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Negyedik alkalommal rendezték meg Edelényben a veterán motorok találkozóját. A helyszínt a Borsodi Tájház területe adta. Mintegy 30, a II. világháború után gyártott motorbiciklit csodálhattak meg az érdeklődők. A színes forgatagban nem volt hiány, hiszen a motorosok társasága korántsem egy zárt csoport, a család és a barátok kíséretében érkeztek. A vidám hangulatot a Vibrator és a Mangalica zenekar alapozta meg. A legszebbnek ítélt motorokat a közönségszavazata alapján jutalmazták. A különdíjat Kiss Péter Skoda S100-asa érdemelte ki. Harmadik helyezett lett Antal Pál és a Cetka 150-ös, második helyen végzett Herczeg Zsolt és a Pannonia P9-es, a képzeletbeli dobogó legfelső fokát pedig Orosz Attila és a Csepel 125-öse foglalhatta el. Közben sültek a kemencében a finom házi cipók, melyeket fokhagymás tejföllel ízesítve bárki megkóstolhatott. A nyertes járművek tulajdonosai ugyancsak frissen sült kenyeret kaptak ajándékba a szervezőktől.

További híreink

Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Dátum: 2019. jún 22. 15:00

Második alkalommal hívta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a KolorLab Innovációs központba azokat a fiatalokat, akik a környék extreme sportolói közegét alkotják.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kolorcityben

Dátum: 2019. jún 20. 13:35

Kazincbarcikára érkezik augusztus 11-én a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek a Csónakázó-tó lesz az otthona.

„Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” – Kazincbarcikai siker a TDH rajzpályázatán

Dátum: 2019. jún 20. 13:18

Kazincbarcikai iskolások diadalmaskodtak a „Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” című rajzpályázaton, melyet a 2019-es Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny szervezője, a Vuelta Sportiroda írt ki.

Városmarketing gyémánt díjat nyert a Fitt Ovi

Dátum: 2019. jún 19. 12:31

Idén június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a MédiapiacON konferencián a - Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing” szekciója adott otthont. Kazincbarcika idén újra városmarketing gyémánt díjat kapott.

Programajánló

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Szekeres Adrien - KolorCountry - Kolorfesztivál 7.0

Nekézseny

KolorFutás Kazincbarcika 2019

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk