https://kolorline.hu/Hacsek és Sajó a kultúrházban

Hacsek és Sajó a kultúrházban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Tavaszi Színházi Esték keretében Orfeum előadást rendeztek a Radvánszky Béla Kultúrházban, Sajókazán. A felsorakoztatott darabokban az Akkord Színpad tagjai sziporkáztak.  A közönség remekül szórakozott a 125 éve született Nóti Károly bohózatokon. A víkend és a Lux jeleneteiben Csűrös Julianna, Zsidek Lili, Hervoly Vanda, Hegedűs Gábor, Lévai Ákos, Zsúdel Gábor és Kis Molnár Tamás remekelt. A Trunkó Barnabás jegyezte Hacsek és Sajó elévülhetetlen párosa – Hegedűs Péter és Kis Molnár Tamás alakításában – garantáltan megkacagtatta a publikumot. Végül Georges Courteline Az első vizit című egyfelvonásos bohózatán derült a nagyérdemű. A darabok között olyan híres dalok akkordjai csendültek fel, mint a Liza Minelli jóvoltából világhírűvé vált Kabaré, Horbász Réka produkciójában, vagy a generációkon átívelő, számos előadót megért Lesz maga juszt is az enyém című nóta. Azt est folyamán Sándor Barbara énekelte. Hegedűs Gábor pedig Egy kis édes félhomályba ringatta a hallgatóságot.

 

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk