https://kolorline.hu/Kemence fesztivál Vadnán

Kemence fesztivál Vadnán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vadnán közösségi használatra 2015. június 6-án adták át a faluház udvarán a közmunka program keretében felállított kemencét, mely azóta is szolgálja a lakosságot. Családi, baráti összejövetelek és osztálykirándulások jó hangulatú helyszínét biztosítja. Idén harmadik alkalommal rendezték meg a hagyományteremtő céllal indult, nagy sikerű kemence fesztivált, június 10-én. A nyárindító rendezvény része a település fennállásának 780. évfordulóját ünneplő programsorozatnak.  A jeles napra az asszonyok 30 kg lisztből készítettek pizzát, krumplis –és kenyérlángost, melyet meg lehetett vásárolni. A helyi Csepűrágók társulata vásári komédiával, az ugyancsak vadnai Őszirózsák Nyugdíjas Klub tagjai vidám nótacsokorral szórakoztatták a közönséget. Ezt követően az Agyagbanda zenekar mulattatta a jelenlévőket. Barátságos, derűs verseny zajlott az utcák között a vándorkupáért, az esti utcabálhoz pedig a fiatalok biztosítottak gépi zenét. Bár az időjárás nem volt kegyes, ennek ellenére az ifjúság késő estig ünnepelt.

További híreink

VRCK - Hazai pályán kezdik a döntőt

Dátum: 2018. ápr 24. 11:15

Május elején elkezdődik a férfi röplabdázóknál a bajnoki döntő.

A gyönyörű magnólia

Dátum: 2018. ápr 24. 08:15

Mire figyeljünk a liliomfa nevelésénél?

Tarolt a Flash Táncstúdió

Dátum: 2018. ápr 23. 17:24

Hatodik alkalommal rendezték meg az Abigél Nemzetközi Minősítő Táncfesztivált április 21-én és 22-én a nyíregyházi Continental Arénában.

Május 1-jei hulladékszállítási és nyitvatartási rend

Dátum: 2018. ápr 23. 15:47

A BMH Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz április 30-án és május 1-jén változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Programajánló

Író - olvasó találkozó Bauer Barbarával

Kazincbarcika - Egrssy Béni Városi Könyvtár

Bödőcs Tibor önálló estje mv.Tóth Edu

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Láncfűrész kupa

Dédestapolcsány

Ruda - park - Előadássorozat

Rudabánya

Éljen a fagyi

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk