https://kolorline.hu/Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt a putnoki férfi

Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt a putnoki férfi

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Egy putnoki vendéglátó pultosát támadta meg és súlyosan bántalmazta egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd nyolc órán belül elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája.

A Putnoki Rendőrőrs rablás- és testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást V. György 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított június 27-én a déli órákban egy putnoki sörözőben előbb egy sört fogyasztott, majd a 23 éves pultos nőre hátulról rátámadt, fojtogatta az eladót és ököllel arcon is ütötte. A férfi végül a dulakodás közben a nő kezéből kieső mobiltelefonnal elmenekült a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

A rendőrök azonosították, majd az esti órákban elfogták V. Györgyöt, akitől az eltulajdonított telefont is lefoglalták.A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

 

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk