https://kolorline.hu/Az új évre koccintottunk!

Az új évre koccintottunk!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

 Európa országaiban szinte mindenütt egyidőben emelték koccintásra poharaikat az emberek. Hazánkban sem akadt hely, ahol ne ünnepelték volna meg az új év kezdetét, hiszen mindig szebbet, jobbat, sikeresebbet várunk az előzőnél. De ne távolodjunk el ennyire szűkebb pátriánktól. Környékünkön is hatalmas partikkal búcsúztatták az óévet.

Sajószentpéteren nagyjából 150-en vettek részt a sportcsarnokban megrendezett batyus bálon. A hajnali négy óráig tartó mulatság talpalávalóját a Hakni Band zenekar biztosította.

Mályinkán a kultúrházban ugyancsak az óriási divatnak számító batyus bállal zárták az évet. Itt a mintegy 80-90 fős vendégsereget a helyi Sylver együttes szórakoztatta. A fergeteges bulit az értékes nyereményekből álló tombolasorsolás, illetve az éjféli tűzijáték szakította meg egy rövid időre. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők bíznak a rendezvény folytatásában, hiszen a községben évtizedek óta ez volt az első szilveszteri parti. Ennek apropóján mondanak minden egyes támogatónak, segítőnek köszönetet a színvonalas megvalósulásért.

Vadnán a szokásoknak megfelelően visszafogottabb hagyománya van az óév búcsúztatásának. A művelődési ház vezetőjének köszönhető az a régi tradíció felélesztése, miszerint december 31-én, éjfélkor a falubelieket a református templomba invitálják egy közös ünneplésre. A  harangszó hívására most is összegyűltek a község lakói, hogy minden jót kívánva egymásnak, együtt lépjenek át az új esztendőbe.

 

További híreink

KBSC - Újabb játékos érkezett

Dátum: 2018. júl 19. 14:24

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese.

Fókuszban az anyanyelv

Dátum: 2018. júl 19. 14:16

Magyar anyanyelvi tehetségfejlesztő tábort rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye június 25-e és 29-e között.

Kazincbarcikai gólkirály

Dátum: 2018. júl 19. 13:50

Jól szerepelt a KKSE

Útlezárás a Kennedy Shriver Emléknapon

Dátum: 2018. júl 19. 08:32

2018. július 20-án (pénteken) reggel 7 órától 23 óráig a Kennedy Shriver Emléknap miatt lezárásra kerül...

Programajánló

Eunice Kennedy Shriver emléknap

Kazincbarcika

TÓTH VERA KONCERT

Kazincbarcika

DENIZ LIVE

Kazincbarcika

Király Linda&Király Viktor a Kennedy Shriver napon

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk