https://kolorline.hu/Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Bánkúton a 2017-2018-as szezon záró hétvégéje lesz az előttünk álló szombat és vasárnap. Hasonlóan az eddigi hétvégékhez, most is nagyüzemmel várják a kilátogató vendégeket.  Az elmúlt napok időjárása nem volt tekintettel a hórétegre, de szerencsére nem tudott benne nagy kárt tenni, hiszen egy méter feletti hóréteggel büszkélkedhettek az elmúlt napokban.

Fotók: Bánkúti Sícentrum facebook oldala

- A melegedő időnek „köszönhetően” jelenleg 90 cm-re csökkent a hóréteg vastagsága a tömörödés után. Ez még mindig kiváló körülményekkel szolgálja a kilátogató síelőket és snowboardosokat.  Az esti pályakezelés után a hóréteg annyira hűti saját magát, hogy a taposást követően már nem lehet a bordákat letaposni. Ennek eredményeképpen másnap csak dél körül kezd kásásodni a pálya. A pályák karbantartása folyamatos, hétvégére megint frissen ratrakolt pályával várunk mindenkit. A szánkópálya és a tanuló sípálya is előkészítve várja a vendégeket. A felvonók nyitva tartása hasonlóan az elmúlt hétvégékhez, szintén hosszabbított lesz. Ez azt jelenti, hogy pénteken és szombaton a megszokott 16.00 óra helyett 17.00 óráig működnek. A felvonók közül a B, C, D fogja szállítani a sípályákra látogatókat. A sí kölcsönzőnk kibővült választékkal várja a felszerelés nélkül érkezőket. Amennyiben hinni lehet az időjósoknak, kellemes tavaszias csúszás vár mindenkit ezen a hétvégén - tájékoztatott a bánkúti helyzetképről Nagy Norbert, a Bánkút Síklub szóvivője.

Indulás előtt az alábbi oldalakon tudakozódhatnak:

www.bankut.hu, www.idokep.hu/webkamera/bankut_sícentrum

 

További híreink

Hópelyhecske a Lévayban

Dátum: 2018. dec 14. 10:00

Fagyapó és Sznyegurocska lepték meg a gyerekeket

A jóságos Mikulás ajándéka

Dátum: 2018. dec 14. 10:00

A jó gyerekekhez megérkezett a Mikulás

Megjelent a Kolorhét Magazin utolsó idei lapszáma

Dátum: 2018. dec 14. 09:30

Kedves Olvasóink, a mai délelőtt minden Kazincbarcikai és térségbeli olvasóink kézzel kaphatták a Kolorhét magazin utolsó idei, ünnepi kiadását!

Advent fényei

Dátum: 2018. dec 14. 09:00

Jézus születésére várva

Programajánló

Nemzetek Kupája - Teke

Kazincbarcika

Karácsony Felső-Barcikán

Kazincbarcika

Szekeres Adrien Adventi koncertje

Kazincbarcika

Angyali érintés - Kissné Király Piroska kiállítása

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk