https://kolorline.hu/Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Bánkúton a 2017-2018-as szezon záró hétvégéje lesz az előttünk álló szombat és vasárnap. Hasonlóan az eddigi hétvégékhez, most is nagyüzemmel várják a kilátogató vendégeket.  Az elmúlt napok időjárása nem volt tekintettel a hórétegre, de szerencsére nem tudott benne nagy kárt tenni, hiszen egy méter feletti hóréteggel büszkélkedhettek az elmúlt napokban.

Fotók: Bánkúti Sícentrum facebook oldala

- A melegedő időnek „köszönhetően” jelenleg 90 cm-re csökkent a hóréteg vastagsága a tömörödés után. Ez még mindig kiváló körülményekkel szolgálja a kilátogató síelőket és snowboardosokat.  Az esti pályakezelés után a hóréteg annyira hűti saját magát, hogy a taposást követően már nem lehet a bordákat letaposni. Ennek eredményeképpen másnap csak dél körül kezd kásásodni a pálya. A pályák karbantartása folyamatos, hétvégére megint frissen ratrakolt pályával várunk mindenkit. A szánkópálya és a tanuló sípálya is előkészítve várja a vendégeket. A felvonók nyitva tartása hasonlóan az elmúlt hétvégékhez, szintén hosszabbított lesz. Ez azt jelenti, hogy pénteken és szombaton a megszokott 16.00 óra helyett 17.00 óráig működnek. A felvonók közül a B, C, D fogja szállítani a sípályákra látogatókat. A sí kölcsönzőnk kibővült választékkal várja a felszerelés nélkül érkezőket. Amennyiben hinni lehet az időjósoknak, kellemes tavaszias csúszás vár mindenkit ezen a hétvégén - tájékoztatott a bánkúti helyzetképről Nagy Norbert, a Bánkút Síklub szóvivője.

Indulás előtt az alábbi oldalakon tudakozódhatnak:

www.bankut.hu, www.idokep.hu/webkamera/bankut_sícentrum

 

További híreink

Ballagás és évzáró a Pollackban

Dátum: 2018. jún 20. 16:20

Mintegy kétezer-kétszáz diák kezdte meg a jól megérdemelt nyári szünidőt. A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben a héten tartják a ballagási ünnepségeket és az évzárókat is.

Dísz tér tervbemutatója

Dátum: 2018. jún 20. 15:31

Meghívó a Kazincbarcika régi-új közösségi terének, a Polgármesteri Hivatal előtti Dísz tér megújulásának tervbemutatójára.

Előkelő helyen végzett a magyar csapat labdarúgásban

Dátum: 2018. jún 20. 15:03

A KBSC játékosa szerezte a gólokat

Kondói rajzos sikerek

Dátum: 2018. jún 20. 14:45

A Kondói Harica-Völgyi Óvoda óvodásai sikeresen szerepelek több országos rajzpályázaton.

Programajánló

Kastély-szerenád

Edelény

I. Császtai Terepfutás és Mountain Bike Verseny

Edelény - Császta Szőlőhegy

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

BLAST!

Berente

Németh Kori Edzés

Dédestapolcsány

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk