https://kolorline.hu/Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Még mindig kiváló körülmények Bánkúton

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Bánkúton a 2017-2018-as szezon záró hétvégéje lesz az előttünk álló szombat és vasárnap. Hasonlóan az eddigi hétvégékhez, most is nagyüzemmel várják a kilátogató vendégeket.  Az elmúlt napok időjárása nem volt tekintettel a hórétegre, de szerencsére nem tudott benne nagy kárt tenni, hiszen egy méter feletti hóréteggel büszkélkedhettek az elmúlt napokban.

Fotók: Bánkúti Sícentrum facebook oldala

- A melegedő időnek „köszönhetően” jelenleg 90 cm-re csökkent a hóréteg vastagsága a tömörödés után. Ez még mindig kiváló körülményekkel szolgálja a kilátogató síelőket és snowboardosokat.  Az esti pályakezelés után a hóréteg annyira hűti saját magát, hogy a taposást követően már nem lehet a bordákat letaposni. Ennek eredményeképpen másnap csak dél körül kezd kásásodni a pálya. A pályák karbantartása folyamatos, hétvégére megint frissen ratrakolt pályával várunk mindenkit. A szánkópálya és a tanuló sípálya is előkészítve várja a vendégeket. A felvonók nyitva tartása hasonlóan az elmúlt hétvégékhez, szintén hosszabbított lesz. Ez azt jelenti, hogy pénteken és szombaton a megszokott 16.00 óra helyett 17.00 óráig működnek. A felvonók közül a B, C, D fogja szállítani a sípályákra látogatókat. A sí kölcsönzőnk kibővült választékkal várja a felszerelés nélkül érkezőket. Amennyiben hinni lehet az időjósoknak, kellemes tavaszias csúszás vár mindenkit ezen a hétvégén - tájékoztatott a bánkúti helyzetképről Nagy Norbert, a Bánkút Síklub szóvivője.

Indulás előtt az alábbi oldalakon tudakozódhatnak:

www.bankut.hu, www.idokep.hu/webkamera/bankut_sícentrum

 

További híreink

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Két betongolyót vitt el a kamion

Dátum: 2018. szept 20. 19:55

Ma Kazincbarcikán, az unikornisos körforgalomnál egy pótkocsis kamion két betongolyót sodort el.

Programajánló

Tompa Mihály teljesítménytúra

Putnok

Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk