https://kolorline.hu/A tehetséges „virtuóz”

A tehetséges „virtuóz”

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Edelényben, a Művelődési Központban egy helyi tehetséges fiatal, a nyolcadik osztályos Szalovszky Viktória adott nagy sikerű zongoraestet, március 23-án.

Viktória az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Művészeti Iskola diákja. Zenei tehetsége hamar megmutatkozott, elsősként kezdett furulyázni, másodikos korában már zongoraleckéket vett.  A miskolci Egressy Béni Zeneiskola növendéke ma mindkét hangszer kiválósága. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az a sok díj, melyet a kislány magáénak mondhat.  A kis művész többek között furulya szakágban bejutott a köztelevízió által sugárzott komolyzenei tehetségkutató, a Virtuózok című műsor elődöntőjébe. A pénteki koncerten közreműködött: Végső Valdemár Norton, a miskolci Herman Ottó Gimnázium 5. osztályos tanulója zongorán, Pető Márk, az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium diákja és Kálmán Rita az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Művészeti Iskola tanára, valamint a miskolci Egressy Béni Zeneiskola Kamara-zenekara, a Régi Zene Együttes.

 

 

További híreink

VRCK - Hazai pályán kezdik a döntőt

Dátum: 2018. ápr 24. 11:15

Május elején elkezdődik a férfi röplabdázóknál a bajnoki döntő.

A gyönyörű magnólia

Dátum: 2018. ápr 24. 08:15

Mire figyeljünk a liliomfa nevelésénél?

Tarolt a Flash Táncstúdió

Dátum: 2018. ápr 23. 17:24

Hatodik alkalommal rendezték meg az Abigél Nemzetközi Minősítő Táncfesztivált április 21-én és 22-én a nyíregyházi Continental Arénában.

Május 1-jei hulladékszállítási és nyitvatartási rend

Dátum: 2018. ápr 23. 15:47

A BMH Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz április 30-án és május 1-jén változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Programajánló

Író - olvasó találkozó Bauer Barbarával

Kazincbarcika - Egrssy Béni Városi Könyvtár

Bödőcs Tibor önálló estje mv.Tóth Edu

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Láncfűrész kupa

Dédestapolcsány

Ruda - park - Előadássorozat

Rudabánya

Éljen a fagyi

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk