https://kolorline.hu/Csillagocskák születettek

Csillagocskák születettek

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Kurityáni Eperjesi István Egységes Gyógypedagógiai, Módszertani Intézményben május 31-én tartottak gyermeknapot.

Az iskolában tanuló hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, enyhe, középsúlyos, illetve súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek nagyon készültek a nagy napra, mert minden pillanat öröm a számukra, mikor megmutathatják tudásukat és bebizonyíthatják, hogy melyikük az ügyesebb, hiszen még a legfogyatékosabb tanuló is rendelkezik olyan területtel, amelyben sikerélményt könyvelhet el.  A program a játékos megmérettetésen kívül a vidám, önfeledt együttlétről szólt. A 2018 méteres futás és az akadályversenyek után a tűzoltók óriási habpartit rendeztek a tanulóknak, amiben ugráltak, táncoltak a gyerekek, sőt bújócskázni is lehetett benne.  A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai kiselőadással hangolták rá a kurityániakat a „Csillagocska születik” produkcióira, mely az RTL Klub tehetségkutató versenyének helyi változata. A növendékek szólótánc, csoportos-tánc, dal, vers, valamint próza - és dráma kategóriában indultak. Óriási tetszést aratott mind a vendégek, mind a helyi csillagocskák műsora. A rendőrségi bemutatatón a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság legszuperebb járőrkocsijával ismertették meg a diákokat. Ezt követően valóságos karneváli hangulatban telt a délután további része. A gyönyörű nap lebonyolításához hatalmas segítséget jelentett a Kurityán Község Önkormányzatának, a Kurityánért Alapítványnak, az Újkazinci Baráti Körnek, illetve a Római Katolikus Karitász tagjainak a támogatása.

 

 

További híreink

„Nem mindenki zenész, akinek hangszere van”

Dátum: 2018. okt 18. 21:03

KolorAkadémia – Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal

Költséghatékonyságra törekednek

Dátum: 2018. okt 18. 15:04

Munkaterv szerinti ülést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 18-án.

Megváltozik a forgalmi rend vasárnaptól Sajószentpéteren

Dátum: 2018. okt 18. 13:19

Vasárnaptól megváltozik a forgalmi rend Sajószentpéter belterületén a 26-os és 27-es főutak keresztezésében épülő körforgalomnál.

Újra elnyerte a „Családbarát Munkahely” címet az ÉRV. Zrt.

Dátum: 2018. okt 18. 13:16

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására.

Programajánló

1956-os ünnepi megemlékezés

Művelődési Központ - Sajószentpéter, Sport út 32/1.

MVSC - Rudabánya

Miskolc

Október 23.-i megemlékezés

Bánhorváti Sportcsarnok

1956-os ünnepség

Művelődési Központ - Edelény, Görögkatolikus templom

Október 23-i ünnepi megemlékezés

Kazincbarcika - Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk