KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Csillagocskák születettek

Csillagocskák születettek

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Kurityáni Eperjesi István Egységes Gyógypedagógiai, Módszertani Intézményben május 31-én tartottak gyermeknapot.

Az iskolában tanuló hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, enyhe, középsúlyos, illetve súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek nagyon készültek a nagy napra, mert minden pillanat öröm a számukra, mikor megmutathatják tudásukat és bebizonyíthatják, hogy melyikük az ügyesebb, hiszen még a legfogyatékosabb tanuló is rendelkezik olyan területtel, amelyben sikerélményt könyvelhet el.  A program a játékos megmérettetésen kívül a vidám, önfeledt együttlétről szólt. A 2018 méteres futás és az akadályversenyek után a tűzoltók óriási habpartit rendeztek a tanulóknak, amiben ugráltak, táncoltak a gyerekek, sőt bújócskázni is lehetett benne.  A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai kiselőadással hangolták rá a kurityániakat a „Csillagocska születik” produkcióira, mely az RTL Klub tehetségkutató versenyének helyi változata. A növendékek szólótánc, csoportos-tánc, dal, vers, valamint próza - és dráma kategóriában indultak. Óriási tetszést aratott mind a vendégek, mind a helyi csillagocskák műsora. A rendőrségi bemutatatón a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság legszuperebb járőrkocsijával ismertették meg a diákokat. Ezt követően valóságos karneváli hangulatban telt a délután további része. A gyönyörű nap lebonyolításához hatalmas segítséget jelentett a Kurityán Község Önkormányzatának, a Kurityánért Alapítványnak, az Újkazinci Baráti Körnek, illetve a Római Katolikus Karitász tagjainak a támogatása.

 

 

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk