https://kolorline.hu/Csillagocskák születettek

Csillagocskák születettek

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Kurityáni Eperjesi István Egységes Gyógypedagógiai, Módszertani Intézményben május 31-én tartottak gyermeknapot.

Az iskolában tanuló hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, enyhe, középsúlyos, illetve súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek nagyon készültek a nagy napra, mert minden pillanat öröm a számukra, mikor megmutathatják tudásukat és bebizonyíthatják, hogy melyikük az ügyesebb, hiszen még a legfogyatékosabb tanuló is rendelkezik olyan területtel, amelyben sikerélményt könyvelhet el.  A program a játékos megmérettetésen kívül a vidám, önfeledt együttlétről szólt. A 2018 méteres futás és az akadályversenyek után a tűzoltók óriási habpartit rendeztek a tanulóknak, amiben ugráltak, táncoltak a gyerekek, sőt bújócskázni is lehetett benne.  A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai kiselőadással hangolták rá a kurityániakat a „Csillagocska születik” produkcióira, mely az RTL Klub tehetségkutató versenyének helyi változata. A növendékek szólótánc, csoportos-tánc, dal, vers, valamint próza - és dráma kategóriában indultak. Óriási tetszést aratott mind a vendégek, mind a helyi csillagocskák műsora. A rendőrségi bemutatatón a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság legszuperebb járőrkocsijával ismertették meg a diákokat. Ezt követően valóságos karneváli hangulatban telt a délután további része. A gyönyörű nap lebonyolításához hatalmas segítséget jelentett a Kurityán Község Önkormányzatának, a Kurityánért Alapítványnak, az Újkazinci Baráti Körnek, illetve a Római Katolikus Karitász tagjainak a támogatása.

 

 

További híreink

Ballagás és évzáró a Pollackban

Dátum: 2018. jún 20. 16:20

Mintegy kétezer-kétszáz diák kezdte meg a jól megérdemelt nyári szünidőt. A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben a héten tartják a ballagási ünnepségeket és az évzárókat is.

Dísz tér tervbemutatója

Dátum: 2018. jún 20. 15:31

Meghívó a Kazincbarcika régi-új közösségi terének, a Polgármesteri Hivatal előtti Dísz tér megújulásának tervbemutatójára.

Előkelő helyen végzett a magyar csapat labdarúgásban

Dátum: 2018. jún 20. 15:03

A KBSC játékosa szerezte a gólokat

Kondói rajzos sikerek

Dátum: 2018. jún 20. 14:45

A Kondói Harica-Völgyi Óvoda óvodásai sikeresen szerepelek több országos rajzpályázaton.

Programajánló

Kastély-szerenád

Edelény

I. Császtai Terepfutás és Mountain Bike Verseny

Edelény - Császta Szőlőhegy

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

BLAST!

Berente

Németh Kori Edzés

Dédestapolcsány

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk