https://kolorline.hu/Népdalkörök találkoztak Sajókazán

Népdalkörök találkoztak Sajókazán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Sajókazán, a Radvánszky-kastély előterében harmadik alkalommal rendezték meg július 6-án a Népdalkörök Sajókazai Találkozóját.

A házigazda Kazai Nótakör a környékbeli, népdalkincseinket ápoló kórusokat látta vendégül. A rendezvény kezdetén Sajókaza polgármestere, Stefán László köszöntötte a megjelenteket, majd minden dalkör előadta programját. A műsorban fellépett a Bánhorváti Népdalkör, Nagybarcáról a Borostyán Kórus, a Kurityáni Népdalkör, a sajóivánkai Nyitnikék Népdalkör, a vadnai Őszirózsák Népdalkör, valamint a Berentéről érkezett Rozmaring Dalkör. Az előadások sorát a helyiek nótacsokra zárta. Ezt követően Izsó Pál alpolgármester, a Kazai Nótakör menedzsere megköszönte a színvonalas produkciókat és az utolsó sajókazai báró, Radvánszky Kálmán emlékére néhány, közös nóta eléneklésére hívta a szereplőket. A jó hangulatú délután közös étkezéssel és mulatozással ért véget.

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

ELMARAD!! Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Amatőr Előadók Találkozója - Kurityán

Lovarda Szinházterem - Kurityán

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk