https://kolorline.hu/Berentéről a brit börtönbe

Berentéről a brit börtönbe

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Berentéről vándoroltak ki annak a prostitúcióval és embercsempészettel foglalkozó bűnbandának tagjai, amelynek hat tagja ellen hétfőn hoztak ítéletet Angliában.

Színházi évad

 

Manchester és Sheffield környékén és a kikényszerített prostitúció mellett, embercsempészésért is felelniük kellett. Az Angliában fényűző életet élő család tagjai összesen 43 év letöltendő börtönbüntetést kaptak, a Derbyshire és Nottinghamshire megyében kialakított hálózatuk végül úgy bukott le, hogy az egyik fogvatartott áldozatuknak sikerült megszöknie és egy telefont megszerezve üzenetet küldenie családjának Magyarországra. A később pénzért szexuális szolgáltatásra kényszerített áldozataikat eredetileg takarítói munkára invitálták az Egyesült Királyságba, ahol azonban a többnyire mélyszegénységből érkező, a nyelvet nem beszélő lányoktól elvették személyi irataikat és rabszolgaként tartották őket. Az angol rendőrséget végül a kiszabadult lány családja bejelentése nyomán a magyar hatóságok értesítették, akik  nagy erőkkel csaptak le a bűnözőkre.

 

Család

 

A család hat tagja összesen 43 év börtönbüntetést kapott. A 31 éves Cs. Csaba négy rendbeli emberrablás, prostitúcióra kényszerítés és rabszolgatartás miatt 13 évet kapott, a 29 éves Cs. Róbertet pedig négy rendbeli emberrablás és prostitúcióra kényszerítés miatt 8 év börtönbüntetésre ítélték. Társaik, az 52 éves, idősebb Cs. Csaba, a 42 éves R. Edit és a 33 éves R. Gabriella két rendbeli emberrablás, prostitúcióra kényszerítés miatt 8, illetve 6-6 év börtönt kaptak. Segítőjüknek, a 49 éves V. Juliannának pedig egy rendbeli emberrablás miatt kell 2 évre kell börtönbe vonulnia.

További híreink

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 02. 11:04

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani.

Gólyafióka-avató a legifjabb iskolakezdőknek

Dátum: 2024. szept 01. 19:52

Idén is megtartotta Kazincbarcika Város Önkormányzata — a Kazincbarcikai Tankerületi Központtal és a Tiszáninneni Református Egyházkerülettel közösen — a már hagyományosnak számító gólyafióka-avató ünnepségét a város új általános iskolás elsősei számára. A program méltó felvezetése lett a kicsik egyik legjelentősebb korszaknyitásának. Volt itt szórakozás, színpadi műsor, sőt eskütétel is.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk