https://kolorline.hu/Az idősek tisztelete

Az idősek tisztelete

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

„Amíg fiatal vagy, sosem gondolsz arra, hogy eljön az ősz is, s elszállnak a darvak."

"Amíg fiatal vagy, nincsen sosem gondod. Nem érdekel semmi, csak a saját dolgod. Pedig gondolnod kell, azon sok emberre, akik annyit tettek, s jártak a kedvedbe. Legalább e napon, jussanak eszedbe! Legyél hálás nekik, s ne legyen feledve!” E sorokat M. Legrand vetette papírra, megfogalmazva életünk lényegét. Az idősek hónapja alkalmából ezúttal Bánhorváti Község Önkormányzata köszöntötte szépkorú polgárait a Berkes János Művelődési Házban.


Fotók: Berkes János Művelődési Ház facebook oldala

A község minden 65 évnél idősebb lakosát meghívták a jeles eseményre. A mintegy 300 idős emberből 120 fő jelent meg a rendezvényen. A köszöntők elhangzását követően a Szivárvány Gyermekóvoda és a Kazinczy Gábor Általános Iskola gyermekei köszöntötték a nagymamákat és a nagypapákat, majd a Bánhorváti Levendula Népdalkör szórakoztatta a megjelenteket. A fő attrakció Katona Klaudia és Czikora István zenés műsora volt. Az est disznótoros vacsorával és kötetlen kvaterkázással zárult.

További híreink

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 02. 11:04

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk