https://kolorline.hu/Előzetesben a sajószentpéteri útonálló

Előzetesben a sajószentpéteri útonálló

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Mintegy négy hónap után sikeresen azonosították és elfogták a rendőrök annak a brutális sajószentpéteri rablótámadásnak az elkövetőjét, ami még nyár elején történt a Szondi György utcában.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse egy 24 éves helyi lakost gyanúsít a támadás végrehajtásával. A fiatal útonálló a kora délutáni órákban támadta meg 77 éves áldozatát. A gyanúsított földre lökte áldozatát és kitépte kezéből a táskáját, majd elmenekült a helyszínről.

A Támadás helyszíne
A támadás helyszíne Sajószentpéteren - Forrás: Google maps

A megszerzett táskában közel százezer forint készpénz volt, valamint az idős nő összes személyi irata, aki a támadás során könnyebb sérüléseket szenvedett.  A négy hónapos nyomozás eredményeként a rendőrök végül azonosították, majd 2018. október 30-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett, a rendőrség pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatásba vételét.

További híreink

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 02. 11:04

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk