https://kolorline.hu/Támadott de elfogták

Támadott de elfogták

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Egy földre lökött idős nő kezéből kitépett táskával menekült el még a nyáron, az a támadó Sajószentpéteren, akit a rendőrök a nyomozás eredményeként azonosítottak és elfogtak.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse egy 24 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. június 11-én, 13 óra körül, Sajószentpéteren, a Szondy György utcában erőszakkal elvette egy 77 éves nő táskáját, aki a támadás következtében a földre esett. Az útonálló közel százezer forintot, és személyes iratokat zsákmányolt a könnyebb sérüléseket szenvedett nőtől. A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2018. október 30-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrség őrizetbe vette a a beismerő vallomást tett gyanúsítottat, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Forrás: police.hu

További híreink

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 02. 11:04

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk