https://kolorline.hu/Elájult és kirabolták

Elájult és kirabolták

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Munkáskabátot húztak a fejére

Két gyanúsítottnak rendelte el a Miskolci Járásbíróság a letartóztatását, akik kabátot húztak az idős férfi fejére, az elájult, ezt kihasználva pedig kirabolták Edelényben.
November 27-én két férfi délután bement az idős, mozgásában korlátozott férfi edelényi házába, hogy ott értéket keressenek és magukkal vigyék. A gyanúsítottak közül ez egyik még kiskorú, míg társa fiatal felnőtt. Az idős sértett miután zajt hallott a házban, felkelt. Ekkor a rablók egy munkáskabátot húztak az idős férfi fejére, aki ettől eszméletét vesztette. Mikor magához tért észlelte, hogy 65 ezer forint készpénze eltűnt.
A Büntető Törvénykönyv szerint rablás esetén lehetőség van egy gyermekkorú elkövető felelősségre vonására is. Ennek fontos feltétele, hogy az elkövetéskor betöltse a 12. életévét.

Forrás: boon.hu

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk