KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Elítélték a rendőrökre támadó edelényi garázdákat

Elítélték a rendőrökre támadó edelényi garázdákat

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Rendőrökre támadó férfiakat ítélt börtönbüntetésre a Kazincbarcikai Járásbíróság.

Az erőszakoskodók az elmúlt év májusában Edelényben, családi házuk udvarán támadtak rá a velük szemben intézkedő rendőrökre, akiket csendháborítás miatt hívtak rájuk.

A kiérkező rendőröket hangos zene és több ittas ember fogadta, az intézkedés során pedig kisebb zúgolódás alakult ki, majd a társaság egyik férfi tagja szidalmazni kezdte a rendőröket. A férfi a felszólítás ellenére is folytatta az agresszív viselkedést, tovább kiabált, ezért végül a rendőrök megbilincselték és a szolgálati autójukhoz kísérték.

Ezt látva a többiek utánuk mentek, és megpróbálták kiszabadítani a társukat, miközben rángatni és lökdösni kezdték a rendőröket. A vádlottak csak akkor fejezték be a férfi kimentésére tett agresszív akciójukat, miután könnygázspray-t vetettek be ellenük.

A vádlottak felelősségét csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt állapította meg a bíróság, az első és másodrendű vádlottakat egyenként 3 év 7 hónap börtönbüntetésre, míg a harmadrendű vádlottat – 3 évi próbaidőre felfüggesztett – 2 év börtönbüntetésre ítélte.

A bíróság döntése ellen a vádlottak és a védőik fellebbezést jelentettek be, míg az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, ezért az ügy a Miskolci Törvényszéken folytatódik.

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk