https://kolorline.hu/Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy 28 éves putnoki férfival és 38 éves társával szemben.

Az rablók még hétfőn, január 13-án, délután 3 óra körül Putnokon, a Péczeli úton megállítottak egy 70 éves férfit és annak 37 éves fiát, akiket a falhoz löktek, illetve a fiatalabb sértett nyakához baltát szorítottak.

Az útonállók kevesebb, mint 20 ezer forintot és egy üres szatyrot vettek el a könyörgő sértettektől. A nyomozók az egyik rablót már tegnap elfogták, míg a beazonosított 38 éves társát a mai napon fogták el. A Putnoki Rendőrőrs munkatársai indítványozták az ügyészségen az előállított gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

(Police.hu)

További híreink

Bányásznapi megemlékezés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 04. 12:11

Magyarországon 1951 óta szeptember első vasárnapja bányásznap, amelyet az 1919. szeptember 6-án eldördült tatabányai csendőrsortűz áldozatainak emlékére rendeznek. Kazincbarcikán idén szeptember 1-jén az Egressy Béni Művelődési Központ melletti bányászszobornál tartották a koszorúzással egybekötött megemlékezést.

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk