https://kolorline.hu/Közgyűlés és előadás a Rákellenes Liga Edelényi Alapszervezetében

Közgyűlés és előadás a Rákellenes Liga Edelényi Alapszervezetében

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Új év, új kezdet, s visszapillantás a múltba. Az előttünk álló időszak opcióinak megvitatása és az előző esztendő értékelése céljából tartott közgyűlést január 14-én a Magyar Rákellenes Liga Edelényi Remény Alapszervezete.

A szervezet elnöke, Vajda Zoltánné a tagokkal a tavalyi év pénzügyi beszámolója mellett az idei tervekkel is megismertette a jelenlévőket. Ezt követően dr. Szegő Csilla gyógyszerész tartott előadást a nátha és az influenza megelőzéséről és kezelési lehetőségeiről az érdeklődőknek. A szakember diákkal szemléltetett prezentációja érzékletesen ecsetelte mit is tehetünk, ha már megtörtént a baj. A bemutató vázolta a nátha és az influenza tüneti sajátosságait, kezelési módjait, külön hangsúlyozva a prevenció fontosságát, lehetőségeit. A hideg különösen megviseli immunrendszerünket, ezért a megelőzés tekintetében kiváltképp fontos a rendszeres, változatos, kiegyensúlyozott étrend és a testmozgás, a stressz kerülése, valamint a higiénés rendszabályok betartása. Ajánlott továbbá a vitaminok, az ásványi anyagok megfelelő bevitele. Az előadó kitért arra, mely esetekben indokolt orvoshoz fordulni, valamint nyomatékosította, a különböző szerek használata előtt mindenki kérje ki háziorvos, vagy gyógyszerész tanácsát.

 

Fotó: egeszsegkalauz.hu

 

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk