https://kolorline.hu/Közgyűlés és előadás a Rákellenes Liga Edelényi Alapszervezetében

Közgyűlés és előadás a Rákellenes Liga Edelényi Alapszervezetében

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Új év, új kezdet, s visszapillantás a múltba. Az előttünk álló időszak opcióinak megvitatása és az előző esztendő értékelése céljából tartott közgyűlést január 14-én a Magyar Rákellenes Liga Edelényi Remény Alapszervezete.

A szervezet elnöke, Vajda Zoltánné a tagokkal a tavalyi év pénzügyi beszámolója mellett az idei tervekkel is megismertette a jelenlévőket. Ezt követően dr. Szegő Csilla gyógyszerész tartott előadást a nátha és az influenza megelőzéséről és kezelési lehetőségeiről az érdeklődőknek. A szakember diákkal szemléltetett prezentációja érzékletesen ecsetelte mit is tehetünk, ha már megtörtént a baj. A bemutató vázolta a nátha és az influenza tüneti sajátosságait, kezelési módjait, külön hangsúlyozva a prevenció fontosságát, lehetőségeit. A hideg különösen megviseli immunrendszerünket, ezért a megelőzés tekintetében kiváltképp fontos a rendszeres, változatos, kiegyensúlyozott étrend és a testmozgás, a stressz kerülése, valamint a higiénés rendszabályok betartása. Ajánlott továbbá a vitaminok, az ásványi anyagok megfelelő bevitele. Az előadó kitért arra, mely esetekben indokolt orvoshoz fordulni, valamint nyomatékosította, a különböző szerek használata előtt mindenki kérje ki háziorvos, vagy gyógyszerész tanácsát.

 

Fotó: egeszsegkalauz.hu

 

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk