https://kolorline.hu/Borsa Brownnal találkoztak rajongói

Borsa Brownnal találkoztak rajongói

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Berentei Művelődési Ház és Könyvtárban találkoztak a rajongók a Borsa Brown álnéven publikáló íróval március 1-jén.

Kolorfutás

Az írónő 2013-ban jelentette meg első regényét A maffia ágyában címmel. Ezt követte A maffia ölelésében, valamint A maffia szívében című kötet. A köztudatba Az Arab című regényével robbant be, melyet több rangos kitüntetésre is jelöltek, és megjelenése évében elnyerte az Év Könyve díjat. A sikerkönyvnek azóta még négy folytatása született, melyek a toplisták élére kerültek. Borsa Brown elsősorban romantikus, erotikus témában ír, de emellett fontos, társadalmi problémákra is rámutat, és a pszichológia sem áll tőle távol. A lira.hu oldalon olvasható önvallomásában ekképpen jellemzi munkásságát: „Aki elolvassa az írásaimat, az láthatja, hogy az emberi lélek boncolgatása a fő témám. Szeretek elmélyedni gondolatokban, érzelmekben, fájdalmakban, örömökben. Egy egyszerű pillantásnak is hatalma van. A szavak pedig háborúkat képesek elindítani és békéket képesek kötni. Azért írok, hogy ezt mindenki felismerje. Írásaimmal fő célom az, hogy mindenki kiszakadjon jelenéből, és a könyvet kiolvasva, új tapasztalatokkal csöppenjen vissza életébe.”
Az író-olvasó találkozó keretében nem csupán a könyvekről és a szerzőről szerezhettek információt az érdeklődők, hanem lehetőség nyílt könyvvásárlással egybekötött dedikálásra is. 

(Forrás: libri.hu, lira.hu)
 

További híreink

Bányásznapi megemlékezés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 04. 12:11

Magyarországon 1951 óta szeptember első vasárnapja bányásznap, amelyet az 1919. szeptember 6-án eldördült tatabányai csendőrsortűz áldozatainak emlékére rendeznek. Kazincbarcikán idén szeptember 1-jén az Egressy Béni Művelődési Központ melletti bányászszobornál tartották a koszorúzással egybekötött megemlékezést.

Intézmények nevezhetnek még a Kolorfutásra

Dátum: 2024. szept 03. 18:57

Csak pár napra és csak pár száz regisztráció erejéig újranyílt a BorsodChem Kolorfutás nevezési ablaka meghatározott csoportok részére.

Kazincbarcikai rendőr kapta a Tündik Csaba-díjat

Dátum: 2024. szept 03. 14:32

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője négy éve alapított díjat az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású Tündik Csaba emlékének megőrzésére.

Tanszercsomag érkezett a városvezetőktől

Dátum: 2024. szept 03. 08:58

Minden kazincbarcikai általános iskolás diák tanszercsomagot kapott a város önkormányzatától. A változó tartalmú pakkot a 2024/25-ös tanév elején vehették át a tanulók. A városvezetők minden iskolába személyesen mentek el.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk