https://kolorline.hu/Küzdelem az új serlegért

Küzdelem az új serlegért

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Nagybarcán tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Bánvölgye Kupa asztalitenisz-versenyt, március 23-án.

A több mint tízéves múltra visszatekintő sporteseményt a volt pingpongbarátok kezdeményezésére, hagyományteremtő céllal az asztalitenisz népszerűsítésére, valamint amatőr sportolók versenyzési lehetőségének biztosítására hívták életre. A megmérettetéssel tisztelegni kívántak Csíkász Gábor emléke előtt, aki a Tollas Tibor Emlékére Alapítvány kuratóriumi elnökeként számos asztalitenisz-versenyt szervezett, illetve jó néhány mérkőzésen vett részt. A jelenlévőket Csíkász Gábor özvegye, Csíkász Gáborné, Vadnai Zoltán a rendező település polgármestere, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és Demeter Ádám, a Bánhorváti-Nagybarca Polgári Együttműködés Egyesület elnöke köszöntötte. A hagyományokhoz híven, a rendező településen kívül Bánhorváti és Vadna községek pingpongozói indultak a győzelemért, akikhez csatlakoztak a főváros képviseletében érkezett vendégek. A játszmákat egyénileg, kieséses rendszerben bonyolították le. A találkozó végén a győztes egy vadonatúj serleget vihetett haza, melyet egy évig őriz. A tradícióknak megfelelően, amennyiben ugyanaz a személy háromszor nyeri meg a kupát, automatikusan a tulajdonába kerül. A verseny irányítója Béres Csaba testnevelő tanár, a serleg adományozója volt. Az amatőr versenyzők számára kihívást jelentett, hogy Tóth Krisztina Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes asztaliteniszezővel játszhattak egy-egy fordulót. A rendezvényt a Bánhorváti-Nagybarca Polgári Együttműködés Egyesület támogatta.

 

Fotó: Csíkász Gáborné

 

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk