https://kolorline.hu/Küzdelem az új serlegért

Küzdelem az új serlegért

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Nagybarcán tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Bánvölgye Kupa asztalitenisz-versenyt, március 23-án.

A több mint tízéves múltra visszatekintő sporteseményt a volt pingpongbarátok kezdeményezésére, hagyományteremtő céllal az asztalitenisz népszerűsítésére, valamint amatőr sportolók versenyzési lehetőségének biztosítására hívták életre. A megmérettetéssel tisztelegni kívántak Csíkász Gábor emléke előtt, aki a Tollas Tibor Emlékére Alapítvány kuratóriumi elnökeként számos asztalitenisz-versenyt szervezett, illetve jó néhány mérkőzésen vett részt. A jelenlévőket Csíkász Gábor özvegye, Csíkász Gáborné, Vadnai Zoltán a rendező település polgármestere, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és Demeter Ádám, a Bánhorváti-Nagybarca Polgári Együttműködés Egyesület elnöke köszöntötte. A hagyományokhoz híven, a rendező településen kívül Bánhorváti és Vadna községek pingpongozói indultak a győzelemért, akikhez csatlakoztak a főváros képviseletében érkezett vendégek. A játszmákat egyénileg, kieséses rendszerben bonyolították le. A találkozó végén a győztes egy vadonatúj serleget vihetett haza, melyet egy évig őriz. A tradícióknak megfelelően, amennyiben ugyanaz a személy háromszor nyeri meg a kupát, automatikusan a tulajdonába kerül. A verseny irányítója Béres Csaba testnevelő tanár, a serleg adományozója volt. Az amatőr versenyzők számára kihívást jelentett, hogy Tóth Krisztina Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes asztaliteniszezővel játszhattak egy-egy fordulót. A rendezvényt a Bánhorváti-Nagybarca Polgári Együttműködés Egyesület támogatta.

 

Fotó: Csíkász Gáborné

 

További híreink

Tanévzáró előadás és diplomaosztó a Szenior Szabadegyetemen

Dátum: 2019. ápr 19. 11:42

Utolsó előadásához érkezett a Szenior Szabadegyetem 2018/2019-es tanéve április 18-án a Mezey István Művészeti Központban.

Életterünk, a Föld

Dátum: 2019. ápr 19. 10:00

Mennyire óvjuk Földünket?

Mit hozott a feltámadott?

Dátum: 2019. ápr 19. 08:26

Az egyházi év húsvéti ünnepköre hamvazószerdától áldozócsütörtökig tart. Ezen belül hamvazószerdától nagyszombatig a böjt időszaka van, mintegy felkészülés a feltámadás ünnepére.

Tovább szépült az Irinyi úti pihenőpark

Dátum: 2019. ápr 18. 14:36

Új fákat ültettek Kazincbarcikán

Programajánló

II. VIZAMO Edelényi Kastélysziget Körök

Edelény

Húsvét az Edelényi kastélyszigeten

Edelényi kastélysziget

József Attila Színház: Boldogság

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

III. Barcikai Emelkedők terepfutó verseny

Kazincbarcika

Véradás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk